Last news in Fakti

28 Август, 2017 11:51 4 001 4

Мъж се самоуби с пистолет в София

  • димитър миленков-
  • самоубийство-
  • пистолет

Инцидентът е станал в квартал "Димитър Миленков"

Мъж се самоуби с пистолет в София - 1

Мъж се е самоубил в София през изминалата нощ, съобщиха от СДВР.

Според информация на полицията въпросният е на видима възраст около 60 години. Той се е прострелял в главата. Инцидентът е станал в кв. "Димитър Миленков".

Сигналът е подаден след 23.00 часа в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дос

    9 3 Отговор
    поредният такава държава младите в чужбина старите в......
  • 2 Линди

    9 3 Отговор
    Убийства, самоубийства и смърт по улиците, грабежи, до това ни докара сегашното управлението, гласувайте пак за тях на следващите избори......
  • 3 ГЕРБ

    3 5 Отговор
    Стига оплювахте властта!!! Все Герб ли ви е виновен? Ходете тогава в Северна Корея!
  • 4 Линди

    5 3 Отговор
    Не ни е виновен Герб, виновни са тези които гласуват за тях, защото нашата управляваща мафия не се научи едновременно да краде и да мисли за народа си както в повечето цивилизовани държави, а овцете като теб поддържат тази практика. Писна ми да гледам бедни деца по улиците, които просят, тинейджъри, които се продават за пари, всичко това е заради смазаната психика на такива като теб, подчинени роби, които чакат нещо да им се даде отгоре, а не се борят сами да подобрят живота си, не мислят за народа си, за общото ни бъдеще!