Last news in Fakti

29 Август, 2017 23:00 1 007 2

Заловиха 14 мигранти на пътен възел ”Мухово”

  • заловени-
  • мигранти-
  • мухово
Заловиха 14 мигранти на пътен възел ”Мухово” - 1

14 чужденци без документи за самоличност са установени на пътен възел „Мухово“ в посока Пловдив. Шофьорът на микробуса, с който са превозвани, е задържан.

На 28 август около 16.45 часа в РУ- Ихтиман е съобщено, че на пътен възел „Мухово“ в посока Пловдив от микробус са слезли група хора, най- вероятно чужденци. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На място веднага били изпратени полицейски патрули от РУ- Ихтиман и РУ- Костенец, които установили три жени, двама мъже и девет деца, всичките без документи за самоличност, по техни данни- сирийци.

Групата била отведена в РУ-Костенец. След незабавни оперативно-издирвателни действия автомобилът, превозвал чужденците, е установен и спрян на автомагистрала „Тракия“ в района на ханче Калугерово.

За срок до 24 часа е задържан водачът - 44- годишен старозагорец.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Патриот

    0 0 Отговор
    Малка наченка на гражданско общество, но все е нещо. Има надежда.