Last news in Fakti

20 Декември, 2011 18:28 3 654 0

Източиха дебитни карти със заплати на пловдивчани

  • пловдив-
  • сащ-
  • източиха-
  • дебитни карти-
  • заплати

За източване на две дебитни карти, извършени на територията на САЩ, са сигнализирали Plovdiv24.bg от  потърпевш служител на помощното училище "Стефан Караджа" в Пловдив.

Жена разказалва, че не може да изтегли заплатата си от 260 лв., която тя от години получава по банков път чрез дебитна карта, издадена от УниКредит Булбанк. При транзакцията на екрана на банкомата й е изписано, че сумата не е налична. Същото се случва и с нейна колежка.

"Отидохме в клона на УниКредит Булбанк на ул. "Иван Вазов" срещу библиотеката. Служител на банката ни обясни, че парите ни са изтеглени в САЩ, накара ни да попълним някакви документи и каза, че може би до 20 дни ще ни възстановят сумите", обясни пред камерата ни видимо притеснената жена.

Помощник-директорката на училището обясни, че след като е разбрала за случая, е помолила всичките си колеги да проверят сумите в дебитните си карти, но при тях такъв проблем не е установен.

"На кого да имаме вече доверие?", питаше жената...."А и как да изкарам сега празниците без пари", оплакваше се още потърпевшата.

Plovdiv24.bg се е опитал да открие ръководни фактори от въпросната банка за коментар. След ня

колко прозвънявания в софийската централа на финансовото заведение са ги препратили към пиар отдела, съветвайки ги да отправят официална молба за информация.

Служителка от клона на УниКредит Булбанк в Пловдив, в който са регистрирани картите, най-безцеремонно са им затворили телефона при настоятелните им опити да стигнат до истината по случая.

"Не мога да ви дам никаква информация, съжалявам", бяха част от думите й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА