19 Септември, 2017 16:48 1 753 4

Издирват моторист, блъснал полицай и избягал

  • моторист-
  • блъснал-
  • полицай

Моторист, който блъснал служител на „Пътна полиция“ и избягал, се издирва от МВР, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Монтана.

Вчера около 11,30 часа на бул. „Трети март“ мъж управлявал мотор „Kawasaki Ninja“, който бил без регистрационни табели.

Мотористът бил забелязан от 46-годишен пътен полицай, който се опитал да го спре. Мъжът обаче не изпълнил полицейското разпореждане и при опит да осуети полицейска проверка се отправил с мотора си в посока зад блоковото пространство на бул. „Трети март“ № 95.

При опита си да избяга, мотористът блъснал полицая, след което паднал на земята, изоставил мотора и избягал в неизвестна посока.

На служителя на МВР не са причинени сериозни наранявания – има охлузвания по дясната ръка и десния крак. По случая е образувано досъдебно производство, а водачът се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 3 Отговор
    ох един мотор назад :)
  • 2 Бай Хой

    6 0 Отговор
    Бас държа, че е м...л...
  • 3 копеле

    2 0 Отговор
    Е защо не е стрелял полицая, за къв чеп му е пистолета а и с голямото шкембе къде да го гони
  • 4 Автомобилист

    3 0 Отговор
    Пази моториста!

    Не съм срещал моторист да спазва закона за движение по пътищата!!!