Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 12:49 2 374 1

Четирима нападнаха стопанин на ферма, той се защити с метален прът

  • побой-
  • ферма-
  • вещица

Четирима мъже са задържани на 30 септември в полицейския арест за причиняване на телесна повреда. Сигнал за сбиване между група лица в с. Вещица бил получен в 16.02 часа на тел. 112.

Група от четирима мъже отишли в частен имот, намиращ се на територията на бивш стопански двор, ползван като ферма за отглеждане на крави и овце, където последвал конфликт.

Спорът прераснал в сбиване, при което стопанинът С.С./48г./ нанесъл удар с метален прът в областта на главата на 30-годишен жител на гр. Нови Искър, в следствие на който последният паднал и загубил съзнание.

Пострадалият е прегледан в спешния център в гр. Видин, след което е транспортиран за лечение в столична болница.

При проведените оперативни мероприятия е установено, че преди нанасянето на удара, земеделският стопанин е бит и също е с редица травматични наранявания, документирани в присъствието на съдебен лекар.

В ареста били приведени Д.М. /26г./ от с. Вещица, С.Р. /23г./ и А.М. /25г./ от гр. Нови Искър и С.С. /48г./ от гр. Видин.

По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    3 1 Отговор
    Що ли ми се струва, че тези "нападатели" ка тъмнозелени.
    Това обаче удобно е пропуснато да се пише.
    Дано собственика не ги е удари, ще после ще го съдят за телесни повреди. Ако е жив.