24 Декември, 2017 15:37 1 303 1

Задържаха украинец, разбивал кафе автомати

  • украинец-
  • кафе автомати

28-годишен украинец е задържан в Приморско за разбиване на автомати за кафе, от които крадял пари.

Полицаи от Приморско и Созопол арестували криминално проявения и осъждан М.Е., временно живеещ в с. Равадиново, който не притежава документ за самоличност. На 15 и 16 декември той разбил два кафе-автомата в Приморско и откраднал монети на стойност около 420 лева. Направил и опит за кражба на сумата от 70 лева от трети кафе-автомат, който взломил, както предходните два, съобщи МВР-Бургас.

М.Е. направил пълни самопризнания за случаите и описал точния механизъм за извършване на кражбите. 28 годишният украинец взломил и четвърти кафе-автомат, собственост на 40 годишен мъж от Приморско, монтиран в крайморския град, от който извършил кражба на неустановена засега парична сума.

Мъжът е задържан с прокурорско постановление за 48 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Е толкова ли не успяха месните да го барнат преди полицаите?