Last news in Fakti

13 Януари, 2012 14:08 1 601 2

Двама от ромските барони вън от ареста

  • олег янев-
  • цветелин кънчев-
  • кирил рашков-
  • ицо папата
Двама от ромските барони вън от ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд пусна от ареста двама от тримата арестувани за готвените убийства на Цветелин Кънчев, Христо Василев - Ицо Папата и прокурора Олег Янев. На свобода без мярка за неотклонение излизат Васил Горанов- Вачето и Георги Горанов - Чамур.

В ареста остава третият задържан Любомир Илиев – Къдравия.

Компания няма да му правят братята Васил и Георги Горанов, тъй като доказателства срещу тях имало само в показанията на анонимен свидетел. По закон подобни сведения от анонимен източник не могат да са източник на обвинение.

Сред замесените е и ромския бос от Катуница Кирил Рашков.

Прокуратурата е повдига обвинение на Илиев и братята Горанови затова че в съучастие, като съизвършители помежду си и с Кирил Рашков в периода от началото на м. юни 2011 г. до края на м. септември 2011 г., в гр. Левски, и гр. София, извършили приготовителни действия към трите убийства.

На Любомир Илиев е повдигнато обвинение и за това, че в същия период подбуждал друго лице да убие Христо Василев срещу получаване на парична сума в размер на 100 000 евро.

Преди седмица Районният съд в София остави и тримата в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    m....lite sa kintajii iavno
  • 2 соти

    0 0 Отговор
    Стига бе!!!! Ако това не се прекрати ще ми кипне вече!!!!!!! Стига вече са пускали ман-----те на свобода.Ей УПРАВНИЦИТЕ---на народа вече му писна!!! Скоро заедно с ман---ите и вие ще гризнете дьрвото.