Last news in Fakti

29 Януари, 2018 11:59 2 582 3

Разследван се сдоби с лични данни на полицаи и ги заплаши

  • васил недялков-
  • данни-
  • полицаи

Разследван за престъпление мъж се сдоби с всички лични данни на полицаи. Той дори ги публикувал в интернет и заплашвал служителите на реда. За случая разказа един от потърпевшите униформени.

„Всичко може да се очаква, след като има нашите данни, може да злоупотреби с тях“, посочи полицаят, цитиран от Нова тв.

Разследваният Васил Недялков няма никаква дейност, от която да печели, а в същото време води охолен начин на живот по зимни курорти.

Оказа се, че Недялков се лекува в психиатрично заведение в Пловдив. Мъжът е неуравновесен и не може да се предприеме нищо по съдебен път към него. Той е разследван многократно за блудство, финансови измами и други престъпления, но не е съден.

От наблюдаващия неговия последен случай прокурор Васил се сдобива с личните данни на полицаите. Материалите са му предоставени безпроблемно, защото по закон има право на това. Потърпевшите са завели дело срещу прокуратурата за изнасяне на лични данни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макаренко

    6 0 Отговор
    Този ли ви е проблема,дайте ми го.
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    хехе и какво Куките не могат да се справят с него щото е опасен, ако го направя аз, всяка сутрин 2-ма ще ми искат документите за проверка на кръстовището, вечер ще ми идват на гости по "сигнал за бомба" а падането на кърфица в 22:01 на пода ще се води силна музика.
  • 3 Хомофоб

    8 1 Отговор
    Тоя явно има протекции от високо, но си е така. Престъпниците се подкрепят. Още повече когато имат и протеже в изпълтителната власт.
    Иначе няма как да ги получи.
    Такива като тоя трябва в случай на лудост да скачат от мост в празно речно корито с главата надолу. Къде е прокуратурата, данъчните и т.н да го проверят?
    Какво става с убийството на данъчният инспектор? Май до никъде. Убиеца си е купил правосъдие.