31 Януари, 2018 15:28 3 265 2

Баба надхитри "ало" измамник, заловиха го

  • телефонна измама-
  • ало измама-
  • хасково
Баба надхитри "ало" измамник, заловиха го - 1

41-годишен мъж от Варна е задържан при опит за телефонна измама на територията на област Хасково, съобщиха от МВР.

По класическата схема „съдействие на полицията“ мъжът се опитал да вземе 6800 лева от двама 81-годишни съпрузи. След като ги заплашил, измамникът наредил на жената да хвърли парите през терасата на жилището. Тя обаче се усъмнила, и вместо пари напъхала торбички в плика, след което сигнализирала в полицейското управление.

В резултат на бързите действия на униформените, в момента на вземането на „плячката“, криминалистите засекли мъжа, изпълнявал ролята на муле.

Задържаният е направил самопризнания. В процес на издирване е и друг негов помагач от Варна. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На ги пускайте бе направете лагер

    6 0 Отговор
    Едно време за целта имаше Белене - като покопат там 5-6 месеца се връщат лъчезарни момчета, разбира се ако не е насила човек никога не може да се промени до такава степен, а пък също закарваха там и политически "затворници" което е недопустимо
  • 2 Няма оправия,няма и нормални новини!!

    2 0 Отговор
    Трябва по заръките на Кан Крум,веднага крадците да се наказват на място по изпитаният начин.Много траен,евтин и ефективен метод.Инвалидната пенсия я изплаща бандата на либералите и Кънчо от хелзинската чета...