12 Февруари, 2018 16:30 7 830 14

Мъж наби жена си и приятелките й

  • мъж-
  • жена-
  • бой

39-годишен мъж е задържан в края на миналата седмица в ареста на Районно управление - Кюстендил за нарушаване на обществения ред.

Той влязъл в саморазправа със съпругата си и приятелките й, нанесъл им побой. На задържаният е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    20 34 Отговор
    Този е някой комплексар с малка чурка. Иначе няма да бие жени.

    Коментиран от #5

  • 2 Я изкарай Гано

    25 1 Отговор
    ИстаМбулската конвенция го е засякла.
  • 3 гоги

    10 30 Отговор
    Това не е мъж а безмозъчен комплексар жени може да бие но защо не се сбие с мъж и след като не може и работа да върши много ясно че жена му ще изневери
  • 4 Дядо Коледа

    62 4 Отговор
    Кажете защо ги е бил, ако са някоя паплач леки жени, може да му е дошло до гуша! Да не бързаме да го съдим в коментарите защото всякакви жени има!
  • 5 Алоо

    53 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    Боже, боже, то заради такива с уж големи чурки като тебе мъже не останаха. Заради това, че сме големи джентълмени, широко скроени и над нещата, жените станаха толкова нагли и агресивни, че ни навряха в ъгъла. Да ти е честита истамбулската конвенция!

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Бай хой

    2 19 Отговор

    До коментар #5 от "Алоо":

    Ех нещата са толкова прости, но щом не ги схващаш, на какво ли ниво си ти тогава? Работата е проста или те бива в хоризонтала и жена ти си стои при теб, или не те бива и тя тръгва да се оглежда. Празна дупка няма, а това, че тя е тръгнала, не търси вината в нея, а в теб. Ако ставаше за нещо нямаше да ти избяга. А за моята чурка ти не бери грижа, защото има и за жена ми, има и за такива, които се оглеждат и не им стига. Налага се да ги успокоявам и тях след като комплексарите покрай тях не ги бива така ще е. А това, че ще ги бият няма да им помогне. Чурките им ще си останат все такива малки и умрели и за това не са им виновни жените. От такива изпълнения най вероятно тотално ще им избягат. Коя е тази, която ще седи при такъв клоун, на който хем не му става, хем пък и посяга да я бие?

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алоо":

    Алоо, пише се истаНбулска.
  • 10 Голям прос

    1 2 Отговор
    Като свършат думите на тези, които имат беден речник, почва боя. Явно някой тъп комплексар.
  • 11 гост

    4 0 Отговор
    Само така - най хубавото нещо е че в момента в който се разделите с една жена изчезват заедно с нея и всичките и знаещи всичко и подбуждащи приятелки ! Евала на пича ! Глупавите кокошки вече ще и знаят мястото !
  • 12 Бай Ганю

    2 0 Отговор
    Ако първия пол не бие втория, значи е трети пол. Браво на момчето.
  • 13 Алоо

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Прости са само в твоята проста кратуна! Къде прочете, че онзи е набил жена си, защото му е избягала! Или защото твоите отношения с жените са само в плоскостта “гоня - бягат” реши, че и тук е така! Много отдавна да покориш една жена не означава просто да я на..беш!!! Дори и добре. И друго си трябва, но това за теб е много сложно. Аз пък години наред съм имал любовници, женени за такива като теб, който всеки ден ги таковат, явно с надеждата, че така няма да им изневеряват. Не помага, да знаеш!

    До Анонимен: Абсолютно си прав, извинете ме за неграмотността. Но пък м е до н на клавиатурата.
  • 14 гощо

    1 0 Отговор
    На бЪлЪците с конвенцията и на тези дето за малки чурки говорят искам да кажа: Винаги има за какво да Ушамариш една жена! Ален Делон беше казал сутрин като тръгваш за работа врътни един шамар на жена си винаги има за какво тя си знае! Аахахахахахахахах......