Last news in Fakti

16 Февруари, 2018 14:11 3 915 6

36-годишен преби жена и рита полицай

  • побой-
  • жена-
  • шумен

36-годишен мъж е задържан за нанасяне на побой на жена в Нови пазар и нападение на полицейски служител, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Образувано е досъдебно производство срещу 36-годишния жител на Нови пазар за грубо нарушаване на обществения ред и съпротива на орган на властта.

В късните следобедни часове на 14 февруари в полицейското управление в Нови пазар е приет сигнал от жена, че 36-годишен неин познат я срещнал в центъра на града, и ѝ нанесъл побой. Малко по-късно мъжът бил установен от полицейски служители. Проведен е разговор за изясняване на обстоятелствата около получения сигнал.

По време на надлежното му предупреждаване с протокол да се въздържа от саморазправа с жената, мъжът оказал съпротива срещу полицаите. Отправил обидни и нецензурни думи към тях, нанесъл удар с крак по единия от униформените и му счупил мобилния телефон.

Случаят е докладван на прокурор от Районната прокуратура в Нови пазар. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    23 2 Отговор
    А защо униформеният при неизбежна самоотбрана не му е счупил един крак?
  • 2 гоги

    19 1 Отговор
    А защо не и куршум в главата както в някои страни
  • 3 Дедо Грую

    9 1 Отговор
    Това прилича на агитация за джендърската конвенция. Напоследък много жени и деца са млатени. По - рано не споменаваха толкова често такива неща. Сега само това лаят. Самия тиквест бащица какво каза? Когато узрее народа за необходимостта й ще я подпишем. И облъчването почна с пълна сила.
  • 4 Krasimir Velchev

    5 1 Отговор
    Както са казали древногръцките философи-,,всичко тече,всичко се променя''.В този ред на мисли Истанбулската конвенция се явява едно архаично мероприятие.В последно време в България блюстителите на реда са изложени на физически и психически тормоз ежедневно.Дали ,не е дошло време за някакъв по-сериозен международен договор срещу насилието над полицаи.Няма по-некадърни ,но и по-нещастни от българските полицаи.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Милиционерът, разговаряйки с гражданин, гледаше на всекиго като на престъпник ! Т.е. винаги бе готов за самоотбрана и често ТТ -то му бе с куршум в цевта!! Независимо от всичките анекдоти, бивалици и небивалици, властта си пазеше служителите и те имаха самочувствие! Дори и сега имат добри пенсии !!!!
    Полицаите ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ СА ПО-ДОБРИ от милиционерите. И колкото и да псуваме и ругаем, голяма част от тях са интелигентни хора. Бедата е в ТЕХНИТЕ НАЧАЛНИЦИ И ОБЩОТО БЕЗОБРАЗНО ОТНОШЕНИЕ НА ВЛАСТНИЦИТЕ КЪМ ТЯХ!!!
    Милиционерите бяха баламосвани с разни идеологически брътвежи, но заплащането им бе добро за времето си и щата на МВР бе пълен.
    Сега място за идеолигии няма и за това полицаите стачкуват и искат заплати, съответстващи на работата им !! Имало било над 4 000 вакантни длъжности в МВР, респективно в Полицията? Защо ли ?
    Защо след подобен случай като по-горе не е информирано гражданството : КАКВО СЕ СЛУЧВА НА БАБАИТА, ПОСЕГНАЛ НА ПОЛИЦАЙ ????Нека да се дава гласност, да се афишира, да се знае - и като се знае, нека друг да посмее да посегне на полицай!
    Задържан за 24 часа - горкия човечец, мале, ужас - 24 часа.....