22 Февруари, 2018 15:45 2 887 6

Спипаха четирима за иманярство и наркотици (СНИМКИ)

  • иманярство-
  • наркотици-
  • детектори

Предотвратена е незаконната продажба на ценни монети

Спипаха четирима за иманярство и наркотици (СНИМКИ) - 1
Снимки:МВР

Четирима мъже са задържани за иманярство и наркотици след операция на служители от Сектор „Престъпления, свързани с културно-исторически ценности“ в Главната дирекция „Национална полиция“ и ОДМВР – Благоевград.

Това са В. В /40 г./, неизвестен до момента на полицията, Д. С. /46 г./, регистриран за престъпления по чл. 278 А от Наказателния кодекс, Д. Т. /62 г./, регистриран за престъпления по чл. 227 Б, 278 Б и 278 А, и осъден по чл. 278 Б и В. А. /60 г./, регистриран за престъпление по чл. 278 А.

При проведените в домовете им претърсвания са открити и иззети 100 старинни монети от Античността и Средновековието, три металдетектори и 5 г марихуана. Образувани са четири досъдебни производства.

Спипаха четирима за иманярство и наркотици (СНИМКИ)
Спипаха четирима за иманярство и наркотици (СНИМКИ)
Спипаха четирима за иманярство и наркотици (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Гошо

    20 1 Отговор
    Откриха америка.Тъпи куки.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Няма оправия

    13 1 Отговор
    ,,За кокошка няма прошка!!!За милиони няма закони!!!"
  • 5 681 БЪЛГАРИЯ

    6 1 Отговор
    За цигани и милиони НЯМА ЗАКОНИ !!! Циганите крадът и убиват и НИЩО а за Българите законите важат ? БНАМ трябва да приемат закон да изкупуват 30%от стойността на античните ценности Н
  • 6 Митко Кюфтето

    3 1 Отговор
    Голяма работа са спипали ченгетата ,,Зашо не хванете крадливите политици ,а си играете с бедни сиромаси , къде са 5- милиарда пари от КТБ банка