22 Февруари, 2018 18:29 3 033 3

Нарколаборатория за синтетични наркотици е разкрита в село Грозден

  • белезници-
  • мвр-
  • дрога

Задържани са петима души

При специализирана полицейска операция, проведена на 21 февруари, в бургаското село Грозден е разкрита нарколаборатория за синтетични наркотици.

Това съобщиха от полицията в Бургас.

В акцията са участвали служители на РУ – Котел и ОДМВР – Сливен, съвместно с колегите им от РУ – Сунгурларе.

В хода на операцията бил проверен частен имот в село Грозден. В момент на производството на наркотици криминалистите задържали петима мъже. В хода на процесуално – следствените действия в имота служителите на реда са открили помещение, обособено като лаборатория. Иззети са множество предмети, вещества, съдове и прекурсори, необходими за производството на метамфетамин.

Заловените - С.Т. /20г./, И.Г. /23г./, С.С. /22г./ от град Сливен, и тримата с криминални регистрации в полицията, 33-годишният Ж.К. от Сунгурларе и 26-годишният Н.К. от село Грозден.

Уведомена е Районната прокуратура в Карнобат. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо Силек

    7 0 Отговор
    Младоците решили да цакат "държавния"внос с местно производство...
  • 2 Професор

    0 0 Отговор
    То пак полицията си няма друга работа какво се чудите това е добив на пари полицаите не търсят милионите и милиярдите откраднати от даржавните глави хич вас няма на белия свят
  • 3 Професор

    0 0 Отговор
    То пак полицията си няма друга работа какво се чудите това е добив на пари полицаите не търсят милионите и милиярдите откраднати от даржавните глави хич вас няма на белия свят