26 Февруари, 2018 10:14 2 696 8

Шофьор нападна друг с метална тръба след засичане

  • казанлък-
  • агресия-
  • войната на пътя-
  • шофьор-
  • тръба

Пореден случай на агресия на пътя

Шофьор нападна друг с метална тръба след засичане - 1

Млад мъж нападна с тръба друг в Казанлък, след като го засякъл на пътя. Инцидентът е станал вчера следобед.

Ядосаният водач нанася материални щети на лекия автомобил на колегата си, чупейки стъклото му. Грозната сцена се разиграва на кръстовището на Абаята в Казанлък.

32-годишният мъж е задържан за 24 часа. Ако вината му бъде доказана, е възможно наказание лишаване от свобода до 3 години. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дагадсхасф

    11 10 Отговор
    Лишаване 3 години за 200лв стъкло - е те това е справедливост и съдебна система

    Коментиран от #4

  • 2 Иво

    10 3 Отговор
    Не е лошо да не публикувате полу новини. Има клип в друг сайт, на който ясно се вижда как "жертвата" излиза от колата си с тояга (бухалка) не става много ясно какво е и пръв налита на младежа. Та , като гледах записа, ще излезе самозащита май...

    Коментиран от #7

  • 3 Стечкин

    9 2 Отговор
    Хубаво е да се знае от елементарните хора като този,че тук в България,често може да се отзовеш на престрелка с тръба в ръка и това води само до клиничните пътеки!А при леко объркване до летален изход.

    Коментиран от #5

  • 4 да така трябва

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "дагадсхасф":

    Да ако наистина за 200 лв стъкло се лежи 2 години подобни случки нямаше да съществуват . Но за съжаление даже и 200 лв глоба няма да получи .Това е БГ !
  • 5 Morgoth

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стечкин":

    Пожелавам го на всеки излизащ с тръба, бухалка или без нищо, но с идеята да раздава юмручно правосъдие. Дори се замислям за един газов в колата, просто за всеки случай, въпреки че до сега не ми се е случвало. Вероятно луксозният автомобил респектира подобни елементи.
  • 6 onq s konq

    2 4 Отговор
    За убийството на полицай в Пловдив дават 2 години, за счупено стъкло в Казанлък 3 години?!?!?! Ами вместо стъклото да беше счупил главата на водача!
  • 7 FPLS

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    В другия сайт ясно се вижда как въпросният келеш напада спрелия пред него човек, който след нападението излиза с бухалка. Айде да сме точни наистина :)
  • 8 Ники

    1 1 Отговор
    Един от проблемите е че КАТ за засичане не са писали акт .... не е ясно от кога ... и че за некадърност при шофиране също няма санкции ... има някой са си за бой ... В случая има агресия от страна на водача на Мерцедеса ... но след излизането на другия водач с бухалка да речем ... по закон може да го убиеш с тръба, винкел , сопа и т.н. ( но не с огнестрелно оръжие ) След това може допълнително да се осъди семейството на умрелия да изплати вредни на тоя дето се е наложило да извърши убийство за да се защити ... така че отървал се е дъртия да се радва ...