26 Януари, 2012 12:43 2 443 0

Разкриха две домашни наркооранжении в столицата

  • софия-
  • нарколаборатория-
  • задържани

Задържани са шестима

Няколко адреса на територията на София са проверени вчера в хода на операция, проведена от служители на отдел „Наркотици” – ГДБОП. В ж.к „Красно село”, след купуване на марихуана, е задържан И.С./23г./, от София, неизвестен на органите на МВР. При задържането му той изхвърлил на земята две пакетчета марихуана, съобщиха от МВР.
По-късно, при проверка в жилище в същия квартал, са задържани и М.Г./28 г./, който живее там, досега неизвестен на органите на МВР, А.П./24 г./, софиянец, криминално проявен, регистриран по чл. 354а от НК и Ю.А./28 г./, също от столицата, у когото при обиска е намерено найлоново пликче със зелена тревна маса. При претърсването на дома са открити и иззети още 3 найлонови пликчета със зелена тревна маса, която при тестване реагирала на марихуана. В една от стаите е намерена оборудвана наркооранжерия за отглеждане в домашни условия със засадени в нея 4 растения марихуана, високи към 1,20 м, електронна везна, мобилни телефони и 500 лева. 
Претърсено е и жилището на А. П. Оттам са иззети найлоново пликче с марихуана, още една електронна везна и приспособление за стриване на глави от марихуана.
На трети адрес - в ж.к. „Борово” са намерени мобилни телефони; втора оборудвана наркооранжерия за отглеждане на марихуана в домашни условия със засадени в нея 4 растения - марихуана, с височина около 70 см. Задържани са  Л.Р., 29-годишна, неизвестна на органите на МВР, която живее на същия адрес и К.П., 24-годишен, криминално проявен, регистриран по чл.206 от НК.
Шестимата са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ГДБОП. Работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА