Last news in Fakti

20 Март, 2018 09:57 36 501 5

Страшен гаф: Спряха трафикант с 10 кг дрога, той избяга

  • трафикант-
  • златарево-
  • дрога

Дрогата е задържана, но докато полицаите се мотаели с изваждането й от колата, трафикантът е успял да избяга

Турски наркотрафикант успя да избяга от арест на ГПУ "Златарево". Tова се e случилo тази сутрин под носа на граничните полицаи. Инцидентът упорито се крие, тъй като гафът е сериозен, пише struma.com.

Лек автомобил, управляван от турски гражданин на 67 години, е спрян за проверка в близост до граничния пункт. В тайник в колата е намерен наркотик, чийто вид не е установен, но е над 10 килограма.

Според някои става въпрос за сух канабис, други твърдят, че е имало и хероин. Дрогата е задържана, но докато полицаите се мотаели с изваждането й от колата, трафикантът е успял да избяга.

Вдигнати са на крак всички служби, но до момента от беглеца няма следа. Хората в съседните села са в паника от бягството, а легендите са, че е възможно да е въоръжен и опасен.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Купоне

    21 0 Отговор
    Зарадвали са се на находката ( премийки това онова) и радоста е притъпила вниманието им, амуджата е избягал, а с него и премията.
  • 2 ахах

    28 0 Отговор
    67 годишен избягал да граничари ... ахаха закривай
  • 3 Пенчо

    24 0 Отговор
    Айде цялата смяна пъдари на борсата да си търсят работа.
  • 4 Браво шампиони материалчета

    17 0 Отговор
    Сигурно са пушили, пили са кафета и са говорили по смартфоните, разбира се те са И ракиджии, което значи че 67 годишен турчин може да ги върти с онаа си работа
  • 5 бббббб

    4 0 Отговор
    Взели са някой лев да го забравят.