Last news in Fakti

1 Април, 2018 20:59 1 622 5

Задържаха 17 нелегални мигранти в бус край Пазарджик

  • задържани-
  • мигранти

Микробус с немска регистрация, превозващ 17 нелегални мигранти, е засечен днес преди обяд на пътя Пазарджик-Костенец при разклона за село Симеоновец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Всички са били мъже между 20 и 40 години.

Бусът е забелязан при рутинна проверка на пътя. Заради празниците повече патрули са разположени по натоварените пътни участъци в региона. Един от полицаите забелязал, че товарното возило пътува с превишена скорост. Направил опит да го спре, но водачът дал газ и се опитал да избяга.

След кратко, но напрегнато преследване е заловен. Шофьорът е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на група "Миграция" към ОД на МВР-Пазарджик. Всички чужденци са без документи. 13 от тях са заявили, че са афганистанци, другите четирима - че са иракчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джанго

    15 0 Отговор
    Ердо почна да изпуска.

    Коментиран от #2

  • 2 Баба Меркел

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джанго":

    Той не е спирал.
  • 3 некойси

    11 0 Отговор
    ... С немска регистрация ... римляни :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Баков

    2 1 Отговор
    Не е вярно, Турция ги спира! Границата ни се охранява и пиле не може да прехвръкне. Не бойте се, деца!