Last news in Fakti

2 Април, 2018 14:29 2 579 8

Домакин преби до смърт госта си, държа трупа му 4 дни под леглото си

  • побой-
  • смърт-
  • гост-
  • градец

4 дни под леглото престоял трупът на жестоко убит 52-годишен мъж от Видинско, пише BulNews.bg. Жертвата на бруталното престъпление е познат в Градец като Сашо. Той живеел сам и бил овчар при животновъд в селото, обаче обичал да си попийва и преди седмица напуснал работата си. След като останал безработен, мъжът започнал да се отдава по-често на любимия си порок – чашката.

В сряда обаче той си избрал неподходящи другари за маса, което се оказало фатално за него. Вечерта Сашо, заедно със съселянина си Иван Митов /57 г./, отишли в дома на своя авер Мариян Филипов /49 г./. След като обърнали солидно количество питиета, между тримата избухнал скандал.

Сашо бил пребит жестоко с дървени колове и метални тръби, при което получил тежки наранявания по главата и тялото. Той издъхнал от травмите си, а домакинът набутал тялото му под леглото.

Едва вчера на жителите на Градец им направило впечатление, че не са виждали Сашо от няколко дни. Те започнали да го търсят и се натъкнали на ужасяващата гледка на трупа под леглото на Мариян.

Кметът на селото Илия Томов подал сигнал в полицията и по случая започнало разследване. Двамата другари по чашка са заловени още същия ден и са тикнати в ареста. Филипов е направил самопризнания за стореното от него. Митов обаче отрича да е имал нещо общо с убийството.

Полицията продължава да разследва случая под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 556

    6 2 Отговор
    Цигани ли са ? Хубаво е да се знае какви са
  • 2 отговор

    5 6 Отговор
    Не, български граждани са. Щом си български гражданин, няма значение дали си арменец, руснак, турчин или какъвто и да било. Така е навсякъде по света. Важно е гражданството. Зачестилите отвратителни скотски истории обаче навеждат на мисълта, че скоро в България ще останат само хора, способни на хладнокръвни убийства, алкохолици, нещастници, отдадени на порока, които просто за нищо не стават. И не защото са се родили такива, а защото държавата съсипва хората. Безнаказаните убийства, защитаваната безотговорност, цинизмът, шмекеруването рано или късно водят до най-тежките престъпления. Лошото е, че има доста млади хора, участници в мизерията.

    Коментиран от #3

  • 3 Брат ми

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "отговор":

    Циганите не са Български граждани.Те са паразити в България и имат много повече права от всички нас.Време е за ответни мерки.

    Коментиран от #8

  • 4 Ром

    5 1 Отговор
    Убава работа, ам циганска!
  • 5 Рпг

    2 0 Отговор
    Българи са от вашите велики българи
  • 6 Иванов

    0 0 Отговор
    Нема такова нещо, тия са върли македонци. Ако бяха българи щяха да се псуват по форумите.
  • 7 Дарко

    0 0 Отговор
    Въййййй, туи не и вярно. В бг. корупция няма
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.