Last news in Fakti

6 Април, 2018 18:30 1 748 6

Условна присъда за пиян, ранил жена и деца

  • условна присъда-
  • пиян-
  • катастрофа

Пиян шофьор, катастрофирал в дърво и ранил две деца, бе изправен на подсъдимата скамейка, съобщи "Булнюз". От безумните му действия по-сериозно е пострадало едно от децата.

Случката се разиграла на 29 юли миналата година, но условната присъда на 45-годишния Г.В.П. бе постановена едва преди дни в районния съд в Бяла Слатина. Мъжът сключил споразумение с държавното обвинение и се признал за виновен.

От документите по делото става ясно, че на фаталната дата джигитът юркал „Форд Фокус“ по улиците в село Търнак солидно почерпен. В колата имало две малки деца и 44-годишна пътничка. Към 20.30 часа мъжът, който е родом от Кнежа, внезапно излязъл вляво извън платното за движение, блъскайки последователно указателна табела и дърво.

В резултат на удара пострадала 10-годишната В.Е., която получила фрактура на дясната бедрена кост. Охлузвания получили и 44-годишната Б.Д. и К.В. на 9 години. След катастрофата шофьорът бил тестван с дрегер от пристигналите на мястото униформени, като уредът отчел 1.75 промила алкохол в издишания въздух. Освен, че е бил пиян, мъжът бил осъждан и реабилитиран, а също и неправоспособен.

Наказанието на джигита е 6 месеца затвор условно и разноските по делото в размер на близо 600 лева.
Определението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    6 1 Отговор
    Хубава работа ама българска, това ако беше някъде в Европа доживотна присъда и толкова.
  • 2 незнайко001

    6 1 Отговор
    Този е ранил две деца , а Московски уби дете , кога ще бъде съден ?

    Нещо на двоен аршин за мерене ми се струва !
  • 3 Иван

    9 1 Отговор
    Ето заради такива нищожни присъди ще има чувство за безнаказаност. До кога ще се жалят престъпниците! Скапани корумпирани съдии, престъпници с юридическо образование!

    Коментиран от #4

  • 4 Работа и далавера

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Престъпници с купено юридическо образование....
  • 5 Юююбряяяяя

    1 1 Отговор
    Ако бяха мои отдавна да е получил ПРИСЪДА изпълнена по най-жестокия начин за надзидание! ОКО ЗА ОКО, ЧЕНЕ ЗА ЗЪБ!
  • 6 хакера

    1 0 Отговор
    Аз не знам какво се нервите за присъдата и да беше осъден за затвора те си тръгват, когато си поискат.Не разбрахте ли хора държава няма вече?Какво трябва да се случи та да го проумеете???