Last news in Fakti

9 Април, 2018 21:14 6 013 23

Развилнял се младеж нарита полицай

  • младеж-
  • полицай-
  • наби

Инцидентът е станал в нощта на Великден

24-годишен мъж нападнал полицай е задържан в ареста, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Г.Г. ще остане зад решетките за 24 часа, а пострадалият младши инспектор от охранителна полиция в Лом е прегледан в местната болница и освободен за домашно лечение. Служителят на реда е с лека телесна повреда, допълват колегите му.

Инцидентът е станал в нощта на Великден малко преди 4 часа пред нощния клуб „Екс” в крайдунавския град.

Г.Г. и 20-годишният Я.Б. от Василовци се скарали жестоко, като бързо словесната им война прераснала в ръкопашен бой. Полицейският инспектор дежурел край заведението и видял как двамата млади мъже си нанасяли удари един на друг. Униформеният веднага се намесил да ги разтърве. Тогава Г.Г. налетял срещу него с ритници и юмруци. Появили се още ченгета и щракнали белезниците на развилнелия се младеж. Той е отведен в районното, а пострадалият полицай бил откаран в болница.

Срещу побойника е започнало досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живко Тодоров

    95 3 Отговор
    Боже, докъде я докарахме! Ние едно време не смеехме даже да погледнем милиционерите накриво, да не говорим да ги ритаме и бием. Настина пародия на държава.

    Коментиран от #23

  • 2 Коко

    51 2 Отговор
    Като цяло мнението за работата на МВР е негативна, къде от мързел, липса на средства, корупция. Но факт е че съвременната младеж около 20-30 годишни нямат никакви морални задръжки, ъкъл, възпитание. Това е основната причина да се държат токова неадекватно нагло.Сега една бърза присъда и после ще цвили цял жовот пикльото.Е, разбира се има изключения: не повече от 10-12% които ако успеят да се пласират добре ще управляват стадото. Все пак си мисля че за ниското реноме на МВР са си виновни и част от колегите, за съжаление и там съотношението м/у реално работещи и лежачи е същото. Кофти матриал - каза тИквочо преди време....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Plovdiv

    44 6 Отговор
    В нормалната държава Индонезия вече щеше да е в моргата. За разлика от Територията българия - част от Джендерския псевдосъюз.

    Коментиран от #20

  • 5 Хъво

    11 1 Отговор
    Вътре си получи заслуженото
  • 6 Паскал

    15 26 Отговор
    Малко му е на милиционера... като ги знаем какви са боклуци подкуони... бои!
  • 7 Бат Мишо

    19 2 Отговор
    и тъй и тъй ще внасяме раб ръка щофъори т н.....
    може ли да внесеме полицаи от малайзия да поразчистят държавата
    ако беше малайзия дет отсвириха там патичето ли беше кокошето ли
    поне ще ми е кеф да им дам 20 заплати
  • 8 go6o

    8 21 Отговор
    Щом е фатмак значи е за бой и сопа
  • 9 Шаран БГ

    27 1 Отговор
    Демократичната младеж няма задръжки!
    А държавата, в лицето на нейните ръководители, нищо не прави за повишаване авторитета на униформените!
    Крайно време е /вече почти 29 години имаме нов ред/ да се разбере от всички, че НЕ СЕ ПОСЯГА НА УЧИТЕЛ, ДОКТОР И НАЙ-МАЛКО НА УНИФОРМЕН ПОЛИЦАЙ!!!
    Без значение кой кой е и какъв е ! Не знам какви са санкциите за такива деяния, но явно нещо куца, нещо се къса - или в законите или в съда.
    За какво униформения влачи на задника си пистолет, когато не може да се защити с него?
    И медиите правят всичко възможно, за да унизят представителите на реда и закона у нас !! По горе написано :" ....появили се още ЧЕНГЕТА......." Ако си говорим двамата с г-н В.Михайлов можем да употребим този жаргонен израз, но мисля, че е недопустимо журналист да го напише !!!!

    Коментиран от #11

  • 10 Plovdiv

    23 2 Отговор
    Нуждаем се от Д И К Т А Т У Р А!!! Така, както не сме се нуждаели дори от Освобождението, преди 1878 г!...
  • 11 Живко Тодоров

    25 1 Отговор

    До коментар #9 от "Шаран БГ":

    Уличният език отдавна се наложи във всички среди. Ти се заслушай само как говори нашият премиер, направо ме е срам понякога да го слушам, какво остава за обикновените джурналя, които и без това са неграмотни. И не си прав, свободията в никакъв случай не е демокрация. Демокрацията е върховенство на закона и заради това излиза, че когато на власт беше Тодор Живков, е имало по-голямо демокрация отколкото сега. Впрочем, цяла вечер давам акъл, стига толкова, здраве и пари!
  • 12 Анонимен

    18 1 Отговор
    Само му е науката. Редовна наборна служба още от наесен.Никакво бавене или народа с каквото му попадне бои и заедно с армията и танковете пред парламента .Доло Герберите продажни от властта никакви партийни и парламент .А президентска Република. С Велико народно събрание.
  • 13 Ежко

    6 1 Отговор
    Този като са го пуснали, защо не са го носили роднините към болницата? Стига европейска "демокрация"! Трябва да се ориентираме към американската такава!
  • 14 иванчо

    9 3 Отговор
    Моля ти се докторите колкото и да ги бият все им е малко.И доста голяма част от полиците са така ,но не всички.Уважавам полицаите , но е факт ,че голяма част от тях са боклуци и самите те са престъпници.
  • 15 Гост

    11 8 Отговор
    Един полицай винаги си е за бой! Това са говеда, те ни са нормални хора! Патил съм си от корумпирани полицаичета - не съществува полицай, който до не е корумпиран!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Браво
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    8 3 Отговор
    Току-що четох за Швейцария, за един фермер, който се напил подкарал трактора и блъскал патрулките докато се опитвали да го спрат, е получил е 4г. ефективен затвор.
    Този келеш е пребил полицай и само го задържат да изтрезнее и това е. Подиграват се с МВР, циганите ги бият, пияници ги бият, проститутки ги клепят, а те, не че са светци, но нищо не могат да направят и никой не ги защитава, а само ги разследват.
    На такъв като му дадат 5-6г. да лежи и го пуснат по всички вестници и новини, после да дадат как тумба цигани скочила на патрулка и полицаите застреляли 5 циганина на място, дали ще им посягат? Дали няма да могат да си свършат работата, за която им се плаща с нашите данъци? Като започнат да им дават по 1500лв стартова заплата дали няма да може да изискват от тях да си изпълняват задълженията както е в повечето развити страни?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БАЙ МИЛЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Plovdiv":

    ПРАВИЛНО....С КУРШУМ МЕЖДУ ВЕЖДИТЕ...
  • 21 Читател

    2 1 Отговор
    Като не може да плува да не влиза във водата, двама си ги мерят и той барабар Петко с мъжете. И друго, доклада е писан от полицията, значи няма нищо общо със реално случилото се- гаранция!
  • 22 Цар Навуходоносор

    2 0 Отговор
    МВР - една от най-безполезните структури в държавата. Ромите беснеят, МВР не прави нищо. Кражби,убийства и т.н., МВР-то не му дреме. Полицаите злоупотребяват масово, чувстват се като богове, правят каквото си искат, да не говорим за полицейското насилие, което в повече случаи остава безнаказано.
    Не е редно за млади,възрастни,чужденци,местни да се държат неуважително, камоли да налитат на бой, спрямо служителите на реда,но не мога да си кривя душата и да кажа ,че полицята си върши работата.
    Приходите на държавата идват от данъкоплатците, а заплатите в държавния сектор са точно от тези приходи, трябва ли държавен служител, чиято заплата частично излиза от моя бюджет, да бъде надменен, корумпиран,мързелив и агресивен? . Има и съвестни полицаи, които си вършат задълженията, но колко са такива?
  • 23 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Живко Тодоров":

    Много си прав, жалко, че пак ще му се размине на това леке.
    Тоя пишлегар заслужава да го затворят сам в килия и всеки ден да ходи на някоя кариера да чука камъни и да кара филц, а вечер като го върнат в килията, по 50 удара с камшик да получава за вечеря и бързо ще стане човек