Last news in Fakti

11 Април, 2018 21:14 4 355 6

Ревнива лесбийка, поръчала убийството на мъжа на любимата си

  • лесбийка-
  • поръчка-
  • убийство

Съдът е признал за виновна 29-годишната М. Асенова от Мездра за това, че поръчала убийството на мъжа на своята любовница, научи BulNews.bg.

Преди няколко години обвиняемата се сприятелила с нейна колежка – П.П., като впоследствие отношенията им преминали в интимни. Познавала се със съпруга на приятелката си – Г.П., взаимно си гостували.

През последната година отношенията между двете жени се влошили, поради проявяваната ревност от страна на Асенова, което станало повод П.П. да пожелае да прекратят връзката им. Освен това имало и обвинения, свързани с давани и получавани парични суми в заем.

През пролетта на 2017 г. М. Асенова се свързала с неин познат и по време на среща във Враца му казала, че иска съпругът на приятелката й да бъде убит. Тя съобщила данни за него – местоживеене и работно място. Мъжът отказал да се ангажира, но тя продължила да търси начини да осъществи престъпните си намерения. Впоследствие й бил препоръчан човек, който би могъл да й свърши този вид „услуга“.

На 03.08.2017 г. Асенова се срещнала в Мездра с „Дмитрий“, без да знае, че същият е служител под прикритие. Тя му показала снимки и копие от личната карта на лицето, което искала да бъде убито. Уговорено било и възнаграждение - парична сума от 1500 лева. В допълнение на това тя предоставила информация за местоработата и навиците на съпруга на приятелката й, предала ключ от входната им врата и платила капаро в размер на 400 лева.

Във връзка с воденото досъдебно производство и действията на жената, на 16.08.2017 г. тя била задържана от органите на МВР.

За извършеното престъпно деяние – подбуждане към убийство, съдът е наложил на М. Асенова наказание от една година и четири месеца лишаване от свобода с изпитателен срок от четири години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iQ-5

    24 1 Отговор
    Лошо е да си на другия бряг и да нямаш х....!
  • 2 Голям прос

    21 1 Отговор
    Малко са и годините в панделата на тъпата патка. Сбърканяци. До това доведе демокрацията. Всичко най-лошо вземаме от нея
  • 3 ванката

    12 2 Отговор
    тази статия я чета вече 3-4 години подред някои весници я публикуват по 2 пъти годишно
  • 4 един там

    10 0 Отговор
    По принцип опитът за убийство се третира от закона, като убийство.
    В случая тази присъда е просто смешна.
  • 5 Валката

    6 2 Отговор
    Това е болестно състояние,трябва да минават на ТЕЛК
  • 6 Питам

    2 0 Отговор
    Боклуците от БХК къде са ?