Last news in Fakti

30 Април, 2018 22:31 1 437 2

Надзирател хвана амфетамин в багажа на затворник

  • амфетамин-
  • затворник-
  • багаж

Надзирател във Врачанския затвор е сигнализирал за открити наркотици в багажа на затворник, съобщават от полицията в града.

На 28 април около 10ч. сутринта надзирателят с инициали Г.Е. се обадил в полицията и заявил, че преди броени минути в багаж, предназначен за лишения от свобода Л.Д.Ц. са открити наркотици.

Служителите във Врачансия затвор за претърсвали чанта, изпратена за 32-годишния затворник, при което откриват хартиена сгъвка. Анализ на веществото установява, че то е именно метамфетамин. Белият прах е незабавно предаден за лабораторна проба, а срещу лишения от свобода Л.Д.Ц. е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кретенизми

    0 0 Отговор
    Защо дават данни за служителите? Г.Е. е достатъчно да се идентифицира кой е.!!!!!? Идиоти
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.