4 Май, 2018 15:45 1 558 0

Двама рецидивисти са задържани за грабеж на заложна къща

  • заложна къща-
  • грабеж-
  • злато-
  • пазарджик-
  • рецидивисти

Крадците са обрали игралната зала в Пазарджик на 1 май

Двама рецидивисти са задържани за грабеж на заложна къща - 1
Снимка: Shutterstock

Двама рецидивисти са задържани за извършен грабеж на заложна къща в централната част на Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Мъж с маска влязъл на 1 май в обекта и заплашил работещата там служителка. След това разбил ключалката на стъклена витрина, взел няколко златни накита и бързо напуснал. За случая е подаден сигнал, извършен е оглед, а разследването е поето от сектор "Криминална полиция".

За няколко дни самоличността на извършителя е установена - криминалнопроявеният и многократно осъждан 31-годишен И.К. от Септември. Заедно с него е установен и съучастникът му, също рецидивист - 30-годишният Д.А. от пазарджишкото село Братаница.

Мъжете са задържани за срок до 24 часа, а материалите по разследването са докладвани на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе искане в съда за налагане на двамата на най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА