Last news in Fakti

6 Февруари, 2012 12:33 3 838 7

Задържан е 30-годишен мъж, отглеждал канабис

  • варна-
  • мъж-
  • задържан-
  • канабис

30-годишен мъж, отглеждал канабис в домашни условия, е задържан при специализирана операция във Варна. Реализацията е проведена под прякото наблюдение на Варненската районна прокуратура, съобщиха от МВР.

В хода на специализираната операция на териториалното звено за борба с организираната престъпност са извършени процесуално-следствени действия на два адреса. Това е поредната реализация за пресичане на нелегалното отглеждане на марихуана в морската столица. В жилище, наето от 30-годишния И.Д., са открити 40 растения от рода на конопа, 17 от тях – в процес на сушене и 23 – засети в саксии. Иззети са различни торове, лампи вентилатори и бележник с инструкции за отглеждане на марихуана.
В дома на задържания са намерени 100 стръка коноп в начален стадий на растеж, 2 луминесцентни лампи, 2 CD с инструкции за отглеждане на канабис, вентилатор за филтър, торове за растенията, 2 уреда за измерване на PH, както и бележник със записки, свързани с отглеждането на наркотичното вещество.
По случая е образувано досъдебно производство. На задържания е повдигнато обвинение по чл. 354-В ал. от НК. И.Д. е криминално проявен, с регистрации за кражба и притежаване на наркотични вещества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕДКО САВЧЕВ

    0 1 Отговор
    А какво да отглежда- мушкато ли, нали лев трябва да изкара пича.
  • 2 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Моят коментар написъх в форума ,където наше муле е умряло в САЛВАДОР,който има желание може да го прочете!!

    Коментиран от #3

  • 3 xxl

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иракли Иракли":

    @2 Швейцарците са по глупави от теб щом и те легализираха марихуаната така ли? Пък и със смърт заплашва- еей даскале, ще те дере котака..

    Коментиран от #5

  • 4 ВИКТОР ТОШЕВ

    0 1 Отговор
    Защо всеки ден гледам как се правят акции срещу дилари на марихуана ?? кое му е вредното на 20 години съм абсолютно всички мои приятели пушат . Родителите ми нямат нищо против .. защо след като няма смъртни случаи от марихуана тя е приравнена до хероин и кокаин ??? защо за да изпуша 1 цигара трябва да се крия като престъпник и да ме е страх дали няма да ме хванат ???
  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "xxl":

    @3 imash IP nali znesh.badi po zdarjan dechko.

    Коментиран от #6

  • 6 xxl

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ВИП АМГ":

    @5 испанскии ти на умен ли се правиш бе?
  • 7 ..................

    0 0 Отговор
    Веднага в затвора за 30 год.Днес от парламента разбрах,че някакво момче е осъдено на 8 месеца затвор за една цигара.Малко им е.Да бяха крали като Ковачки 15млн. ДДС за да им е всичко наред.