Last news in Fakti

11 Май, 2018 10:29 4 144 9

Непълнолетен блудства със сестра си, пусна я и на приятел

  • блудство-
  • непълнолетен-
  • сестра

Районна прокуратура – Оряхово е внесла в съда обвинителен акт срещу 17-годиният С.М. от Оряхово за извършено от него блудство с момиче, ненавършило 18 години и свождане към блудствени действия с користна цел – престъпления по чл. 155, ал.5 вр. ал.3 вр. ал.1 НК и по чл.150, ал.1 НК.

От фактическото съжителство на неговите родители била родена и пострадалата, която обаче не била припозната от бащата. След като родителите на двете деца се разделили, те останали да живеят със своята майка и леля.

По време на Великденските празници през 2017 г. С.М., негови приятели и пострадалата се разхождали в гр. Оряхово. Обвиняемият предложил на един от тях да блудства с момичето срещу сумата от 10 лева. Въпреки изразеното несъгласие от нейна страна, С.М. я принудил, като й нанесъл няколко удара по главата. Впоследствие и обвиняемият блудствал с пострадалата, като сломил съпротивата й отново с побой.

В края на м. май 2017г. майката на двете деца била настанена за лечение в Център за психично здраве – Враца, поради обостряне на психичното й заболяване. Лелята на С.М. и пострадалата не била в състояние да се грижи за тях, което обстоятелство споделила със своя роднина.

На 07.06.2017 г. последната подала сигнал до Дирекция „Социално подпомагане“ – Оряхово за деца в риск. Била образувана проверка от Агенция за закрила на детето, по време на която бащата на обвиняемия разказал пред социалния работник, че при проведен разговор с дъщеря си тя е споделила за осъщественото сексуално насилие спрямо нея. Директорът на С“СП“-Оряхово подал незабавно сигнал до органите на МВР, след което било образувано досъдебно производство.

Заключението на комлексната съдебно –психиатрична експертиза на непълнолетния обвиняем е, че освидетелстваният е психично здрав и е разбирал свойството и значението на извършеното и е можел да ръководи постъпките си.

Предстои насрочване на разпоредително заседание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паток

    37 1 Отговор
    Кажете направо цигани ли са? Щото сме на 111 място по свобода на словото!
  • 2 Батко Ви Лъчо

    28 1 Отговор
    Какви Агенции за социално подпомагане бе, каква Закрила на детето, кога ще излезе закон, който гласи следното.

    Всеки, посегнал върху дете, блудствал с дете, блудствал с жена, подлежи на :
    1.Кастрация
    2.Временно настаняване в килия, за да му е гадно и да остане сам с мислите си/
    3.Нанасяне на телесни повреди от време на време, докато изпълнява т.2./сиреч- смазване от бой/
    4.Отрязване не крайниците, НО наведнъж,а една ръка и един крак.
    Останалите след малък период от време.
    5.Почерпка с фрешчета, в които присъства малко количество опиат, все пак да не сме чак толкова гадни.
    6.Изваждане на двете очи, ама едно по едно, нали се разбрахме, че няма да бързаме.
    7.Мислите си, че заслужава да умре?
    О, бих го освободил веднага след тези спа процедури, дори бих го завел да го черпа бира.

    Амин!

    Коментиран от #3

  • 3 Батко Ви Лъчо

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Батко Ви Лъчо":

    Приемам и корекции по закона, така че моля, не пестете мисли !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    12 1 Отговор
    Сигани?
  • 6 Любознателен

    8 1 Отговор
    Той на 17 , тя ненавършила 18 ! Значи и двамата на 17 ! От какъв ли са етнос ?
  • 7 Гост

    8 2 Отговор
    Цигани са ....какви други
  • 8 един

    3 0 Отговор
    Българинът му намери цаката и така се самоуспокоява. Щом стане въпрос за някакво тежко и отвратително престъпление, следва самоуспокоение. Кой, ами циганите. А ние, българите, свети води ненапити! Така не може. Самоуспокоението и чувството, че всички престъпления се вършат от цигани няма да доведе до нищо добро. Другото е, че и те, и турците, и ние, и арменците, и всички хора, независимо от какъв етнос са, се водят българи. Така че не се заблуждавайте. Който и да върши престъпления, всички сме в кюпа!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.