25 Май, 2018 12:16 3 175 1

29 – годишна жена падна от балкон в Бургас

  • бургас-
  • балкон-
  • момиче

Нещастен случай или опит за самоубийство заради семейна драма стои зад инцидента?

29-годишната Диана С. е падналата от тераса на жилищен блок на ул. "Цар Самуил" в Бургас,научи Флагман.бг. Младата жена е откарана с линейка преди минути в Спешното отделение на УМБАЛ-Бургас. Тя е в съзнание, но състоянието ѝ тепърва ще се установи.

Диана е излетяла от втория етаж на кооперацията, където живеела с мъжа си. По информация на съседи двамата имали семейни драми. Малко преди инцидента дори са се скарали. 29-годишната бургазлийка се е засилила към терасата да пуши, когато мъжът ѝ отишъл при нея, той заварил балкона празен, а Диана лежала безпомощно в двора на кооперацията.

Все още няма яснота дали става въпрос за нещастен случай или опит за самоубийство заради семейна драма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виго

    6 0 Отговор
    Тоя пич я е изхвърлил през балкона