Last news in Fakti

25 Май, 2018 13:49 2 127 5

Полицията издирва 13-годишно момиче (СНИМКА)

  • изчезнала-
  • издирвана-
  • лилияна кирилова

Полицията в Монтана издирва непълнолетната Лиляна Камелиева Кирилова, на 13 г., от Монтана. На 16 май Лиляна е напуснала учебните занятията във 2 СОУ и оттогава е в неизвестност. Момичето е обявено за общодържавно издирване с мярка „задържане” като непълнолетна, напуснала дома си в кв. „Кошарник”.

Предприетото до момента издирване на момичето не е дало резултат.

Лиляна Камелиева Кирилова е на видима възраст 12-14 години, висока е около 150-160 см, с нормално телосложение, с права, черна дълга коса, продълговато мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.

В момента на изчезването си е била облечена с черен панталон, червена тениска, бяло горнище с розови райета и червени обувки. Няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира.

Хората, които могат да дадат информация за местонахождението й, могат да уведомят най-близкото Районно управление на МВР или на тел. 112, както и 096/ 396500 и 396491. Анонимността е гарантирана!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек от село

    20 1 Отговор
    Полицията да я търси при мъжа и в циганският квартал на Монтана!
  • 2 СссереМ

    12 2 Отговор
    Вече чака второто дете.
  • 3 Лапнишаро

    2 0 Отговор
    В последните 30-40 години няма толкова човешки души, затова много животни се раждат в човекоподобни тела. Разбира се, съдбата им е различна от човешката и често доста сурова - точно каквато е била съдбата на човеците в последните няколко хиляди години. Е, няма как иначе. Пожелавам й скорошна развръзка и то по-най-добрия за нейната еволюция сценарий.
  • 4 Киро

    1 0 Отговор
    Според презимето и, баща и камелии ли се казва или камилчо може би?
  • 5 Сашо

    2 0 Отговор
    Ако майка й е самотна и бащата е избягал, може да е кръстена на нея - Камелиева от Камелия. Пак хубаво, че е с българско име, защото ако отидете в някои квартали на европейската столица на културата Пловдив или Пазарджик, ще се отчаяте - фереджета и Фатмета, и сектантски джамии в частни къщи, както и цели улици с незаконни пазари и сергии, където полиция и лекари не влизат. Продава се месо от умрели коне и крадени животни направо на улицата и държава там няма. Мен ме нападаха по 10 човека, защото баща ми е българин, защото уча и ме мразеха, че работя и искаха да ме убият, викаха ми "гяурин". Нямате представа каква злоба тлее там и какво ще се случи след години, няма да може да се разходиш спокойно, както е сега вечер в Красна поляна. Иначе момиченцето е откраднато за просия в чужбина, за проститутка или за сексуална експлоатация да ражда деца за продажба. Само някой от махалата трябва да пропее, иначе няма намиране, затворена е в някоя къща. Тя е от бедно семейство и точно такива крадат, за които няма кой да се застъпи. В махалите е пълно с тайфи деца, както едно време е било при българите и адът ще настъпи скоро, който живее в селата или в смесените квартали - вече го е разбрал, какво е да си малцинство в собствената си страна и родното село. Ислямизираните цигани са най-страшни, защото таят страшна омраза и искат да се изкарат повече турци и по-мюсюлмани от турците.