Last news in Fakti

26 Май, 2018 14:09 2 510 5

Баба даде сериозен отпор на крадец, нахлул в къщата й

  • обир-
  • крадец-
  • баба

Истински среднощен екшън се е разиграл в козлодуйското село Хърлец. Спяща баба е била нападната от крадец, който се опитал да задигне спестяванията й. За инцидента, който е станал вчера около 1.30 часа е съобщил в полицията в Козлодуй лично кметът на селото, съобщава BulNews.bg.

Местният управник заявил пред униформените, че някой е влязъл в дома на 86-годишната старица и се е опитал със сила да открадне спестяванията на жената, които били в размер на 1 700 лева. След подадения сигнал униформените пристигнали на място и започнали разследване.

Ченгетата установили, че крадецът е влязъл през незаключена врата в дома на бабата. Когато опитал да задигне парите, жената се събудила и започнала да вика. Нападателят се уплашил и я проснал на земята. Съседи чули виковете на старата жена и веднага се обадили на кмета на селото, който пък извикал униформените.

Няколко часа по-късно ченгетата закопчали мъж, който се оказало, че е съучастник на крадеца. 36-годишният А.К. от същото село бил задържан за срок от 24 часа, като при разпит в полицията си признал всичко. Работата по случая продължава, а по случая в полицията в Козлодуй е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    10 2 Отговор
    Това е защото Патрулиращите Пуууулицай спинкат в Колата.Малко са им 1250лв.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор
    ЗА 24 ЧАСА ДОБРЕ ЧЕ БАБАТА НЕ ГО Е ФРАСНАЛА ЗАЩОТО ЩЯХА ДА Я ЗАДАРЖАТ ЗА 72 ЧАСА
  • 4 Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар":

    Какви патрулиращи полицай в това селце? Един полицай отговаря за няколко села.
  • 5 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нападателят се уплашил и я проснал на земята.

    Ето пример за подвеждащо заглавие.
    От заглавието си помислих че баба е проснала крадец на земята....