29 Май, 2018 10:10 1 451 3

Жена посече с брадва роднина

  • куче-
  • брадва-
  • благоевград

Скандалът избухнал заради куче

С кървава разпра започна празника на Свети Дух в благоевградския квартал "Грамада". Касапницата се разиграла на улица "Малешево".

Две жени се скарали заради куче, което лае и притеснява другата. Инцидентът станал рано тази сутрин, пише struma.com. Мария Лисичкова разхождала кучето си, когато решила да го прибере на стълбите се появила жената на братовчед ѝ Таня Гълъбова.

Скарали се, тъй като кучето на Лисичкова лаело по Таня. Изненадващо 58 -годишната Гълъбова грабнала брадва и я стоварила върху Мария, разрязала е рамото и ѝ нанесла удар в областта на слепоочието и изоставила окървавената си родственица на стълбите.

Когато се посъвзела, Мария извикала за помощ, притекли се съседи и тя е закарана в Спешен център, където са обработени раните й. Има 15 шева по ръцете и раменете. Гълъбова е задържана от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 арее

    9 3 Отговор
    стига сте занимавали българите с цигани....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дани

    0 0 Отговор
    Тая е направо за затвора как може заради едно лаене да вади на жената балтия затвор