4 Юни, 2018 14:38 10 226 12

Бой заради отнето предимство в Бургас

  • побой-
  • предимство-
  • бургас

Бургаският жк „Славейков” стана сцена на поредния селски екшън на пътя. В района на магазин „Айко” на ул. „Янко Комитов” възниква спречкване между 29-годишния Г.Д. и 46-годишния Р.З. от с. Маринка. Двамата се скарали заради отнето предимство, съобщава "Флагман".

Инициатор на скандала бил Г.Д., който се возел в микробус „Форд Транзит”. Той започнал да вика на Р.З. – водач на "Сузуки Гранд Витара".

Водачът на японския джип обаче, вместо да отвърне вербално, слязъл от автомобила и се насочил към отворения прозорец на Г.Д. Там без особено предупреждение той го ударил с главата си, след което нанесъл и няколко юмручни удара в лицето на бургазлията, като му счупил носа.

Пристигналите на място полицаи задържали мъжа от с. Маринка за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    31 4 Отговор
    Само големи глоби, ще решат проблема с агресията. КАТ и полицията да не абдекират от задълженията си, а съда да не проточва делата с години.

    Коментиран от #4

  • 2 smeh

    29 4 Отговор
    Браво, бравоо. Колкото повече такива новини, толкова по-ясно си личи колко е изпростял народа. Ако имаше статистика, кои са участниците в сбивания/засичания/изцепки и сортиране по коеф. на интелигентност или ниво в социалната йерархия, щяхте да видите как ясно се отличава простолюдието. И понеже последната група е АБСОЛЮТНО недалновидна, безсилието й да се справи с проблемите поражда АГРЕСИЯ. Която АГРЕСИЯ виждаме как рефлектира върху ежедневието ни...ПРОВОКИРА ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ.

    Единствения начин ДА НЕ СЕ ИЗБИЕМ помежду си е ДА ЕРУДИРАМЕ и да РАЗБЕРЕМ, че след като живеем в БЕЗЗАКОНИЕ, трябва да ВНИМАВАМЕ и ДА СЕ ПАЗИМ едни-други. В противен случай ще продължим ДА СЕ държим като озверяла глутница, докато не остане никой.
  • 3 Random

    17 2 Отговор
    Снимката е от оня случай с британеца.
  • 4 PANCH5

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    И АЗ САМ ЗА ВИСОКИ ГЛОБИ ЗА ХОЛИГАНИТЕ !!!

    Коментиран от #6

  • 5 Пешо

    7 1 Отговор
    По пътищата на България е пълно в малоумни маймуни... Лошото е, че маймуните напоследак са масово от поколението - деца на дИмокрацията.
  • 6 Глупостта няма граници!

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "PANCH5":

    Първо се научи да пишеш и тогава се прави на умник! Недопустимо е в едно изречение да има две елементарни грешки! Учете, четете, мислете, ако има с какво, разбира се, и чак тогава пишете, за да не ставате зарезил! Излагате се като кифладжии! Научете го тоя български поне!
    От глобите няма никаква полза, освен да се пълни държавата каса и да богатеят на чужд гръб от продажната антибългарска партия ГРОБ! Друго е решението, но никога няма да се лишат от тези пари, които лапат сега! Управляващите ги интересува само парата, а не с какво да допринесат за намаляване на произшествията по родните ни пътища, които са в окаяно състояние! Гледат си интереса и хич не им пука за народа! Важното е да си подсигурят финанси за изборите и да си набавят необходимите гласоподаватели от любимите им цигани!
  • 7 Закони на джунглата

    4 0 Отговор
    Нормален ден в мутроландия.Това отдавна не е в бг.кoчинaта...
  • 8 Закони на джунглата

    4 2 Отговор
    Нормален ден в мутроландия.Това отдавна не е НОВИНА в бг.кoчинaта...
  • 9 Хаха

    3 0 Отговор
    Простотията води до безсилие, а безсилието до агресия ☺
  • 10 Реалист

    4 0 Отговор
    До Русенец 1
    Градски,
    Ако наистина го мислиш това с глобите,
    значи хал хабер нямаш от манталитета на бългърчето.
    Няма такова животно като абсурдистанеца никъде по света.
    Всеки норм.човек се стряска къде повече къде по-малко от мисълта за глоба.
    Бългърина дори и да си плати глобата,ПАК ще повтори напук същото заради което е глобен показвайки,че е над закона и че 1-на глоба него няма го събори.
    Не звучи патриотично,знам,но това е положението.
  • 11 Redhorn

    3 0 Отговор
    Пак ли бе?
    Ами не ме учудва.
    В България е МОДЕРНО да си агресивен !
    Изтрещала нация.
    Българина винаги е имал проблем с агресията и държавата много добре осъзнава това и вместо да работи за окултуряването му,държавата всячески подклажда и развива чрез медии и какво ли още не същата тази агресия издигайки я на пиедестал.
  • 12 Всички Маринкаджии са боклуци...

    2 0 Отговор
    Всички Маринкаджии са боклуцу