10 Юни, 2018 16:00 2 724 3

Кмет и съселянин се топят взаимно за побой

  • кмет-
  • съселянин

И двамата развяват медицинско за травми

Кмет и негов съселянин си скочиха с обвинения за нанесен побой, като и двамата развяват медицински удостоверения за травми и имат свидетели, които ги защитават.

Разправията се разиграла на 4 юни във врачанско село Три кладенци. Местният жител Ангел Георгиев се оплакал на "Булнюз", че кметът Светлан Симеонов го нападнал и набил насред мегдана. 44-годишният мъж твърди, че не е провокирал по никакъв начин грубото поведение на селския управник.

„В понеделник отидох да пазарувам в магазина на центъра. Там беше Симеонов, който ме нападна без повод. Първо започна да говори ужасни думи за жена ми, да ме обижда вулгарно, а след това ме ритна с коляно в слабините. Закани се, че ще подаде сигнал на социалните, за да ми отнемат децата, защото майка им работи в чужбина, а аз ги гледам сам. Каза, че ще ни затърка. Всичко стана пред 10-годишния ми син и други хора от селото. Извиках полиция и линейка, защото съм много болен и вдигнах кръвно“, разказва Георгиев.

На място бързо пристигнали медици и полицаи, които по думите на потърпевшия издали протокол за случилото се и предупредили кмета да не го закача. След това Ангел си извадил медицинско, в което се посочва, че има болки в корема и оток в слабините след побой.

Светлан Симеонов разказа коренно различна версия за случилото се. Той не отрече, че е заплашил Ангел и съпругата му, че ще подаде сигнал в закрилата на детето. Бил ги предупредил, че ако жена му не се прибере от чужбина да си гледа децата, ще предприеме мерки, „защото до навършване на пълнолетието им трябвало да се гледат от майката, а не от бащата“, убеден е Симеонов. По думите на селския първенец, не той е нападнал Ангел, а точно обратното.

Според неговата версия, след разправията между двамата Ангел го чакал пред кметството, извадил дървен кол от багажника на колата си и го нападнал. Кметът заяви, че също си е извадил медицинско и има свидетели, които да потвърдят думите му.

Жители на Три кладенци не за първи път се оплакват от кмета Светлан Симеонов. И преди в редакцията сме получавали сигнали, че се изявява като онбашия. Досега обаче те бяха за злоупотреби.

„Той прави така от години с хората от селото. Аз съм с диабет, високо кръвно, с прекаран инфаркт съм и два стента, черният ми дроб не е добре. Жена ми е в чужбина, за да изкарва пари, а аз гледам децата. От 6 години се грижа сам за тях, всички знаят, че ги гледам добре“, оплаква се Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост)

    11 4 Отговор
    Някой да обясни на селяните че като станат кметове не значи че им подаряват селото със жителите в него. Аман от ценко чоковци по селата
  • 2 путио маринкин

    2 0 Отговор
    идат избори надка е с фалшива диплома хаха моцо да не я пробутва у дома боклуци коци ще е пак кмет!
  • 3 витан янков

    1 0 Отговор
    ей моцо ще ви закрие от картата бе селяндури! така е като не избрахте коци тоя удавник и циганката ангелина ще ви върнат у 1 клас хаха! дипломата е у съда ще светне огън!