Last news in Fakti

19 Юни, 2018 13:24 4 856 5

Спецакция в заведение! Откриха 200 дози дрога

  • дрога-
  • заведение-
  • нова загора

200 дози хероин и амфетамин иззеха при спецакция в края на миналата седмица.Криминалисти и служители от специализираните полицейски сили проверили заведение в новозагорския квартал „Шести“. С разрешение на Районен съд-Нова Загора е извършено претърсване и изземване.

Полицейските служители се натъкнали на 199 броя хартиени пликчета, съдържащи бледокафяво вещество, което на полевия тест е реагирало на хероин. Иззети са още 12 пакетчета с амфетамин и други течности, вещества и предмети, имащи отношение към престъпната дейност.

Назначени са експертизи, образувано е досъдебно производство. На място в обекта е установен 53-годишен мъж от Нова Загора. Първоначално е задържан за 24 часа. С прокурорско разпореждане той е оставен в ареста за 72 часа.

Очаква се Окръжен съд-Сливен да се произнесе по направено искане от Окръжна прокуратура за налагане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуки

    11 1 Отговор
    И после искаме тишина.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Съд

    4 0 Отговор
    Сега малко рушвет в съда и наркотиците ще се окажат ( бакпулвер), а полицаите виновни.
  • 5 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    ПРЕДИ И СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ ХВАНА ЕДНИ С ПЪЛНА КОЛА С ХАПЧЕТА И НАРКОТИЦИ , И БРИФИНГИ И ШУМЕНСКИЯ СЪД МНОГО СЕ ИЗСИЛВАШЕ , АМА ЕДНО ОБАЖДАНЕ И ГИ ПУСНАХА ,ЩОТО НАБЛИЖАГХА ИЗБОРИ И ТРЯБГХА НА НЯКОГО ,И ТИЯ СЪЩИТЕ НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ .РАБОТЯТ КАТО СВОДНИЦИ ,НАРКОТИЦИ , ЦИ2РИ И ПРАВЯТ СВАДБИ НА ДЕЦАТА СИ ЗА МИЛИОНИ ,Е ИМА ЛИ СЪД , КОЙТО ДА НЕ ПОСЛУШКО ?