Last news in Fakti

24 Юни, 2018 16:19 4 421 8

Как да се защитим от крадци? Автентични кадри от обири (ВИДЕО)

  • кражба-
  • обир

Дойде сезонът на обирите. В над 7 300 домове са влизали крадци през миналата година, а близо 9000 са случаите на взлом. Това казва статистиката на МВР.

Едва 20% от тези престъпления са разкрити, а крадците – заловени. Неофициално по четвърт милион лева на месец прибират в джоба си от нас домовите крадци. Толкова са ловки и хитри, че дори най-защитената къща може да стане обект на кражба, съобщи Нова тв.

Гледайте във видеото съветите на експертите, както и автентични кадри от обири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    31 0 Отговор
    Винаги е имало крадци и обирджии. Та значи нещо трябва да ги възпира. Кое е туй нещо? Високи огради, блиндирани врати и решетки на прозорците ще кажат от МВР. Да ама не. Живея в Лондон оградата ми е до коляно, нямам блиндирана врата и решетки на прозорците. И кое е туй нещо където възпира крадците? ЗАКОНИТЕ И ТЯХНОТО ПРИЛАГАНЕ.
  • 2 deadman1488

    7 1 Отговор
    аз имам защита за дома и колата която води до смърт или осакатяване
  • 3 ГАЛЕВ

    11 1 Отговор
    ЗАЩИТАТА Е САМО ЕДНА -ЧАКАМ ГО ДА ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА МИ И СЪС СЕКИРАТА В ЧЕЛОТО НО С ОСТРОТО И .СЛЕД ТОВА ГО УВИВАМ В КИЛИМА ПОСТАВЯМ ГО В БАГАЖНИКА И ГО ИЗХФЪРЛЯМ НА СМЕТИЩЕТО ИЛИ ГО ЗАКОПАВАМ НЯКЪДЕ .ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА ЧОВЕК ОТ КРАДЦИ .
  • 4 Синдикат на Ало Измамниците

    10 0 Отговор
    Тъй ка'т не сме правова държава пардон територия, ще цитирам строфа от песен на "клуб нло".......... бум бум бум ще си купя автомат. Извода оставам на вас. А като се стръмни завлечете тялото до някой водоем...... Въобще да вземем пример от доктора който очисти мангустата.

    Коментиран от #5

  • 5 Синдикат на нормалните

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Да вземем пример от народите, които са си направили сигурни държави и не се налага да гърмят мангусти.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Spec b

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Синдикат на нормалните":

    В тия държави бая са погърмяли, линчували бесили такива... За това има и ред... Да олабят режима за носене на късо нарезно и нещата ще си додат на место...
  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Синдикат на нормалните":

    Ми огледай се и виж къде живееш.
  • 8 Mr.Dick

    0 0 Отговор
    По София има доста крадци най вече в крайните квартали . Надежда Младост Люлин имаше преди едни пишлегари Антонио Алтавия ,Венелин, Иво , Росен , Милети и тех ги хващат и все ги пускат