25 Юни, 2018 19:38 3 992 5

Пияни вилняха в култов бар в Приморско, летят чинии и пепелници

  • пияни-
  • бар-
  • погром-
  • хавана

Пияни хулигани скандализираха култов бар в Приморско, замеряйки клиентите с чинии и пепелници, съобщи burgas24.bg.

На 24.06.т.г. около 07.50 ч. в Районно управление – Приморско е получен сигнал за инцидент в клуб "Хавана" в Приморско, при който мъже в нетрезво състояние чупили чаши, маса и хвърляли пепелници.

Установена е самоличността на един от извършителите на хулиганските действия – това е криминално проявеният П.П., 34 годишен от София, който със съдействието на служители от сектор "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР - Бургас е задържан в апартамент, разположен на ул. "Ропотамо" в Приморско.

При задържането са използвани помощни средства /белезници/. В апартамента са намерени и иззети два ножа и боен пистолет "Глок", калибър 9х19 заедно с пълнител и три бойни патрона за същия, обявен за откраднат от законния му притежател – 68 годишен мъж от Самоков на 12.03.2014 год. П.П. е задържан за срок от 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон 1

    15 0 Отговор
    Ходете на море в БГ !
    Няма такава емоция никъде по света !:)
  • 2 Будалата

    19 1 Отговор
    Как се коментира това Г- жи и Г-да Прокурори и Съдии. Докъде стигнахте а? Ударихте дъното и копаете надолу. Криминално проявен си разиграва коня с краден пищов. На тез боклуци мястото е в затвора заедно с вас. Не се наядохте на пари ей. За пари и майките си ще продадете. Съдебната система е СРАМ за БЪЛГАРИЯ.
  • 3 АНОНИМЕН

    11 0 Отговор
    ЕЙ ТАЗИ КОРУПЦИЯ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ КАТО НАРОД ,НЕ ЕДИН НПК ,СТО ДА ИМАМЕ ПАК ЩЕ Е СЪЩОТО
  • 4 23:59

    3 0 Отговор
    НАЙ-РАЗВИТАТА ДЪРЖАВА Е БГ,НАЙ-ХУБАВОТО МОРЕ,НАЙ-УМНИТЕ ХОРА,ТУК НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ХОРАТА ИМАТ ВИСОКИ ДОХОДИ,ТУК Е РАЯ

    Коментиран от #5

  • 5 886

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "23:59":

    НЯМА ДА БЪДЕМ ТАКАВА ДЪРЖАВА,ДОКАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ,ДА РЕВАТ КАТО ЖЕНИ И ДА ПЛЮЯТ