Last news in Fakti

30 Юни, 2018 12:24 6 540 2

Среднощна престрелка във Велико Търново

  • велико търново-
  • престрелка-
  • стрелба

Мъж с рана в главата е настанен в болница

Среднощна престрелка във Велико Търново - 1

Мъж е прострелян късно снощи на околовръстния път на Велико Търново, съвпадащ с улица „Магистрална“, съобщиха от полицията в областния град.

Сигнал за инцидента е получен в 22:40 часа, вчера. По данни на подателя в района на магазин „К 2“ в града е намерен мъж в безпомощно състояние.

На мястото е изпратен екип на "Спешна помощ". В последствие при прегледа е установено, че мъжът има рана в областта на главата. Той е настанен за лечение във великотърновската болница.

Задържан за 24 часа е мъж от Велико Търново, който е заподозрян като съпричастен към извършеното деяние.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въййййййййй

    14 6 Отговор
    Гръмнали го с газов пищоф по главата потекло му кръв от раничка от изгоряло,а журналята драскат Престрелка !-да не сме Колимбия или САЩ муххахахаха спрете им Хаповете на тия стажанти!

    Коментиран от #2

  • 2 БАХУР ВАДА ОТ ТОРБА

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Въййййййййй":

    Абе остави ги дечицата - първо гледат Рамбо първа кръв после пишат статии