Last news in Fakti

1 Юли, 2018 14:18 1 650 1

Задържаха беглеца от полицията във Враца

  • беглец-
  • враца

Полицията във Враца задържа 15 – годишния младеж, избягал от районното управление

Снощи, около 22.30 часа, при рутинни действия във Враца, полицейски автопатрул разпознал 15 – годишния младеж, който избяга от районното управление в града и го задържал. Отведен е в районното управление и му е наложена 24 часова мярка „задържане под стража“. Младежът е бил засечен в района на ресторант „Нашенци“ в компанията на Иван Боцев, който го е укривал.

Продължават полицейските действия по случая.

Припомняме, че на 28 юни сутринта, докато служителите на РУ – Враца оформяли документите за наложена 24-часова мярка за задържане, 15- годишният успя да избяга от управлението. Със заповед на директора на ОДМВР-Враца бе назначена вътрешна проверка, в рамките на която ще се изясняват всички факти и обстоятелства, свързани с полицейските действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Така е брат. Кат се стрижеш и бръснеш, не моиш им избяга.