Last news in Fakti

7 Юли, 2018 16:28 6 656 9

Хванаха мъж, докато подготвя мощна бомба

  • бомба-
  • горно церовене

Той е от монтанското село Горно Церовене

Хванаха мъж, докато подготвя мощна бомба - 1

Полицията е заловила мъж от монтанското село Горно Церовене, докато подготвял мощна бомба, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Вчера на тел.112 е бил получен сигнал от 48-годишен мъж от село Видлица, който твърдял, че 64-годишен човек прави самоделно взривно устройство, което щял да използва за уреждане на финансови взаимоотношения.

При направената проверка на място полицията е открила вещества, които могат да бъдат използвани за направата на самоделна бомба: найлонов плик с тегло 1 кг. и надпис „Амониев нитрат“, друг найлонов плик с неустановено оранжево прахообразно вещество и една бутилка с дизелово гориво.

Майсторът на бомбата е задържан за 24 часа в районно управление на полицията в Монтана. Образувано е досъдебно производство, а работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner Sofia skin head 88

    36 5 Отговор
    Приятелю, като те пуснат от ареста - следващата бомба я приготви на по скришно място и по-внимателно, след тва идваш и директно в парламента. Няма да сбъркаш. Много хора ще са ти благодарни. Аз също имам такива намерение, но не разбирам от бомби, та мисля с огнестрелни оръжие да пробвам, ако намеря правилното и достатъчно боеприпаси и т.н.

    Коментиран от #8, #9

  • 2 НМ 89 година

    5 0 Отговор
    Бравос
  • 3 Ултра

    6 3 Отговор
    До Public Owner Sofia skin head 88 явно си от наште взимай пример от колегата амониев нитрат от всеки химически магазин 9 лв килото и ел детонатор дистанционно за детонация от растояние или gsm .трябва ти тенжера под налягане и парчета желязо .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 harri

    12 2 Отговор
    Простотии някакви.
    От кога е забранено да имаш в къщи амониева селитра за торене?
    Или туба с резервна нафта?
  • 6 гост

    16 3 Отговор
    А тоя където го е натопил най вероятно е длъжника на човека. Като излезеш си вземи един пистолет и първо утрепи тоя където те е натопил . Такива доносници най ги мразя. После имаш одобрението на народа да взривиш и парламента .
  • 7 ромео

    8 3 Отговор
    Това не е бомба.Човека ще си подхранва доматите
  • 8 kick

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner Sofia skin head 88":

    За тази цел, правилното нещо се казва - Стингер...
  • 9 прУстакоФ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner Sofia skin head 88":

    Нещо като "АРМЕНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В АРМЕНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ" ???
    Преди години....