Last news in Fakti

10 Юли, 2018 13:23 2 177 3

Измамници плашат бивш военен със смърт

  • измамници-
  • заплаха-
  • бележка
Измамници плашат бивш военен със смърт - 1

Измамници заплашили възрастен мъж, за да измъкнат парите му, но този път не по телефона. При новата схема тормозът бил с бележка със заплахи за живота, оставена пред дома на потърпевшия: 87-годишен пенсионер от Русе. Той намерил под вратата си на апартамента си зловещо послание, което гласяло:

„Ако ви е мил живота, сложете 2000 лева във вестник под пейката пред входа”. Въпреки инструкциите до час да остави парите, бившият военен не се уплашил, а веднага позвънил на съседите, на сина си и снаха си, предава Нова тв.

Докато разговарял с тях, на домофона се позвънило. Снаха му обаче вдигнала слушалката и казала на човека отсреща, че е извикала полиция. Синът на възрастния човек слязъл пред блока, но не видял никого.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    32 0 Отговор
    Трябваше да е в обратната последователност - сина да седи пред входа и когато тариката позвъни, снахата да излезе на терасата а дядото да говори на домофона. А после - спъна се и падна и така 15 пъти подред.

    Наркоманите от махалата...
  • 2 Уес

    7 0 Отговор
    Не трябваше дядото направо да го гръмне.Като бивш военен има право на оръжие а и на 87г невярвам някой да го вкара в затвора

    Коментиран от #3

  • 3 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Уес":

    Какъв затвор? То и да искат, докато го осъдят, той ще е на едно по-добро място.