Last news in Fakti

17 Юли, 2018 13:43 3 428 1

Задържаха две "мулета" в Попово

  • ало-
  • ало измама-
  • муле-
  • телефонна измама-
  • разград-
  • попово

Заловените телефонни измамници са 27-годишна жена от село Богданци и 38-годишния ѝ приятел

Задържаха две "мулета" в Попово - 1

Мъж и жена от Разградско са задържани за телефонна измама, съобщиха от МВР. Неизвестно лице се обадило вчера по стационарния телефон на 81-годишна жена от областния град. Под предлог, че трябва да се извърши операция на неин близък роднина, възрастната разградчанка предала сумата от 380 лв. на непозната жена пред дома си. В резултат на предприетите действия полицейските служители установили извършителите.

В град Попово са задържани 27-годишна жена от село Богданци и 38-годишния ѝ приятел. Същата жена е била участник и в извършената в началото на май измама, при която друга възрастна жена от Разград е била въведена в заблуждение по телефона, че помага в полицейска акция по залавяне на телефонни измамници, уточняват от полицията. Потърпевшата тогава пътувала с такси до самуилското село Богданци, където на пейка в центъра на селото оставила пазарска чанта с 26 000 лева.

Така наречените "мулета" са задържани за срок от 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава под ръководството на прокуратурата в Разград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морук

    8 0 Отговор
    Довечера ше четем,пуснаха заловените "мулета"в домашен отпуск за 50лв гаранция