30 Юли, 2018 21:06 7 358 9

Простреляха смъртоносно 43-годишен със собствения му пистолет

  • прострелян

43-годишен мъж е починал, след като е прострелян при скандал в град Сливница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера вечерта в полицията постъпил сигнал за скандал с последвала стрелба с огнестрелно оръжие в Сливница. На мястото веднага били изпратени полицейски екипи и Бърза помощ. Установен бил 43-годишен мъж в безпомощно състояние, който бил транспортиран в болнично заведение, където около 1.30 часа тази сутрин е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група при ОДМВР – София и в присъствието на прокурор. Намерен е пистолет, законно притежаван от починалия, както и други веществени доказателства.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.115 от НК и е уведомена прокуратурата.

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия са установени и задържани извършителите на деянието – на 17 и 28 години, и двамата от Сливница и с криминални регистрации в полицията. Тази сутрин са им повдигнати обвинения за престъпление по чл. 115, вр. чл. 20, ал. 2 от НК и с прокурорско постановление са задържани за 72 часа.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    61 4 Отговор
    Докога в нашата държава на свобода ще се разхождат криминално проявени типове.
    Нито съд, нито закони нито нищо.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Впечатлен

    43 3 Отговор
    Прави ми впечатление, че ако задържат някой лекар или учител ченгетата съобщават трите му имена, биографията ми и адреса му заедно с имената на семейството му. А когато задържат някои боклуци имена няма. Май се сещам защо - боклуците са агентура и не искат да ги осветят.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 RIDIK

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "abv":

    Къде по света, по улиците не се разхождат и криминални типове? Какво значи това :.. Нито съд, нито закони нито нищо...? Чел ли си НК ? Пълна правна профанация. Лагери а? Пък как ви лепне на устата. Явно комунистите са си намерили достойни заместници. Само, че винаги има едно "но". И това е, че в лагерите много бързо влизат тези, които са ги създали и още много други без да са криминални. И както казва Boxer: ...лесно да се влиза , трудно да се излиза .... Практиката показва, че може и никога да не се излиза. Примери много. Внимавайте какво си пожелавате, макар и в състояние на махмурлук.

    Коментиран от #7

  • 6 Истината боли много

    8 0 Отговор
    Откакто Желю Жабока отвори кутията на Пандора и пусна всички бандити и убийци от затвора,България е бандитска държава и всички бандити са в управлението на Бандитландия......
  • 7 само герб

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "RIDIK":

    За простите герберски боклуци ,като теб никви лагери,направо в шлепове на дунава и потапяне,един да не остане от вашата семка.
  • 8 Йордан Благоев Христов

    0 4 Отговор
    Какви ти трудови лагери бе задник, ще връщаме ме ли татовото време на нас ни трябват съвременни строги затвори за опасни и не толкова опасни престъпници, стабилна съдебна система и съвременна полиция каквито има в Европейския съюз и по света!
  • 9 Чуй

    3 0 Отговор
    Умрелият не е прострелян , а пребит. Преди да бъде пребит той е стрел по момчетата и така се е стигнало до инцидента ! ФАКТИ проверявайте преди да преписвате.