Last news in Fakti

24 Февруари, 2012 12:51 29 493 14

Разбиха публичен дом в София

  • проституция-
  • дрога-
  • наркотици-
  • публичен дом
Разбиха публичен дом в София - 1
Част от задържаната дрога - снимка: МВР

Служители на ГДБОП задържаха двама мъже за склоняване към проституция и разпространение на наркотици. Двамата софиянци, на 37 и 38 години са задържани за 24 часа. Предстои да им бъде повдигнато обвинение.

Антимафиоти от ГДБОП предприяха вчера акция на територията на София. Действията на служителите са във връзка с разследване по досъдебно производство за склоняване към проституция и разпространение на наркотици, образувано срещу двама мъже от София, криминално проявени. Според събраната информация, те стопанисвали помещение, в което се предлагат сексуални услуги срещу заплащане, занимавали се и с разпространение на дрога.

Връзката на клиентите с проституиращите жени била осъществявана посредством сайт, в който са публикувани техни снимки и телефони. След като клиентът направел избора си, по телефона съобщавал адреса, на който очаква поръчаната дама. Цената, плащана на час, варира от 60 до 120 лв. в зависимост от времето на престой на секструженичката. Парите били плащани на ръка на посетителката, а впоследствие тя предавала 40% от сумата на шофьора, отвел я до адреса.

В хода на операцията, с определение на Софийски градски съд, е извършено претърсване на три адреса в столицата, откъдето са иззети около 160 боеприпаса за огнестрелно оръжие /различен калибър/, полицейска униформа, документи, свързани с осъществяваната престъпна дейност, лаптоп, около 30 гр. кокаин и около 40 гр. марихуана.

Двамата са задържани за 24 часа. Материалите по случая са докладвани на Софийската районна прокуратура.

Предстоят разпити на свидетели и привличането на задържаните в качеството на обвиняеми по воденото досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СМЕШНИЦИ

    1 0 Отговор
    АБЕ ВИЕ ПИЯНИ ЛИ СТЕ БЕ ? ОКОЛОВРЪСТНОТО Е ПЪЛНО С ПРОСТИТУТКИ А ПОЛИЦАИТЕ СПИРАТ С ПАТРУЛКИТЕ ТА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНО ОТ УСЛУГИТЕ НА ТЕЗИ МОМИЧЕТА ТА ДАЖЕ И ДА СИ ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЛЕВ !!! ТО ЦЯЛА СОФИЯ ГЪМЖИ ОТ ПРОСТИТУТКИ И КЛУБОВЕ А ТЕ ХВАНАЛИ БИЛИ ДВАМА ... СМЯАААААААААААХ ! СИГУРНО НЕ СА СИ ПЛАЩАЛИ И ЗА ТОВА СТЕ ИМ НАСКАЧАЛИ ! ВЪВ ВСЕКИ ВЕСТНИК ГЪМЖИ ОТ ОБЯВИ ЗА КЛУБОВЕ И СЕКС УСЛУГИ А ВИЕ ПОНЕЖЕ ОСВЕН ЧЕ СТЕ ТЪПИ СТЕ И СЛЕПИ И НЕ ВИЖДАТЕ И НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ТОВА ЕСТЕСТВЕНО КОГАТО ВИ ИЗНАСЯ ДЕ !
  • 3 Наблюдателен

    0 0 Отговор
    Щях да пиша абсолютно същото, но си ме изпреварил.
  • 4 ванко

    0 0 Отговор
    Значи от утре резервната армия на труда (безработните) ще се увеличи с още. Кой печели от цялата тази работа немога да разбера. Момичетата- не, клиентите- не, държавата- не.... Кой тогава освен конкуренцията, която пълни нечий джобове, но се харчат държавни пари за да бъдат хванати. Вместо да бъдат заставени да плащат данък на държавата и да се издържат няколко пенсионера с тези пари, например:)))
  • 5 шейха

    0 0 Отговор
    не са си платили на куките или са поръчани от конкуренцията
  • 6 СМЕШНИЦИ P.S.

    0 0 Отговор
    МОГА ДА ИЗБРОЯ ПОИМЕННО ПОНЕ 10 ГОЛЕМИ КЛУБА РАЗПОЛАГАЩИ С ДЕСЕТКИ МОМИЧЕТА И ДЕЙСТВАЩИ СЪВСЕМ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТОЛИЦАТА НО ПОНЕЖЕ ЗНАМ ЧЕ ВИЕ СТЕ ПО ГОЛЕМИ ПРОСТИТУТКИ ОТ САМИТЕ ПРОСТИТУТКИ И ПОНЕЖЕ ЗНАМ ЧЕ ЗНАЕТЕ НО СИ ТРАЕТЕ ЗАЩОТО ЩЕ ИЗПУСНЕТЕ МЕСЕЧНАТА ВНОСКА !!!!!!!!!!!! ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ВИ ОСТАВЯМ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ПУБЛИЧНО И ДА ПИШЕТЕ ОЩЕ СМЕШНИ СВОДКИ ЗА ИЗВЪРШЕНА ДЕЙНОСТ И РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ . ТООООООО В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ Е ВИДЯЛО ЧЕ И С ВАС И БЕЗ ВАС Е ВСЕ ТАЯ !!!!!! А ВИЕ САМО ТЕЖИТЕ НА ПЛАНЕТАТА И ХАРЧИТЕ ЛЕВЧЕТАТА НА НАРОДА .
  • 7 Тошко Станчев

    0 0 Отговор
  • 8 николай маринов

    0 0 Отговор
    Защо сте се вгледали в бедните милиционерчета , вижте министърчето им . Крадлив смешник който освен да трупа апартаменти не прави нищо друго . Хората са казали че рибата се вмирисва от главата .
  • 9 кик

    0 0 Отговор
    да ви кажа как разсъждават другарите от милицията на тема проститутки
    казват така ще обуздаем това и ще е под наш контрол и под4инение но ще си плащат а който не плаща има акция проститутки
  • 10 ...........

    1 0 Отговор
    Ей кофти работа.
    Баш там ,където ходех.
    Беше евтино и много бях доволен.
    Сега къде ще ходя.
  • 11 Мишо

    0 0 Отговор
    Мицифайките са интелегентни проститутки, знаят как да си поискат. Ама кво да се прави, всеки се бори за хляб и евентуално за някоя по нова количка в тая държавица
  • 12 Бакшишо

    1 0 Отговор
    Това е смешно!Аз съм водач на таксиметров автомобил и в жабката ми има,точно,86 визитки на такива клубове!И аз печеля от тях,доставяйки им клиенти!Голям смях!Никой ли не знае кой са и къде са?Подкрепям всички за "поръчкова акция" и "не плащане на ........."!
  • 13 жожо

    1 0 Отговор
    господа журналисти,вместо да ни занимавате с истории на корумпирани куки дайте думата на народа ,как да се оправи оплескания в кафяво пейзаж .

    Коментиран от #14

  • 14 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "жожо":

    @13 prav si