Last news in Fakti

25 Февруари, 2012 15:45 2 364 1

Хванаха обирджия на шофьорки

  • обирджия-
  • грабеж-
  • жени-
  • светофар
Хванаха обирджия на шофьорки - 1
Снимка: БГНЕС

Рецидивист е задържан за извършени от него два грабежа в началото на миналия месец, съобщават от полицията в Пловдив.

Криминалистите работили по два казуса за установяване на неизвестен извършител на кражби от автомобили, спрели на светофари в града. Първият случай е регистриран на 6 януари в 18.45 часа - на кръстовището на бул.”България” и ул.”Огражден”, докато 19-годишна водачка изчаквала с автомобила си зеления сигнал, в колата неочаквано нахлул непознат, който грабнал дамската й чанта с два мобилни телефона, дебитна карта и 400 лева.

Ден преди това, около 21.00 часа на друго кръстовище по аналогичен начин била обрана и друга пловдивчанка – в чантата й имало 400 лева, фирмени печати и мобилен телефон.

В хода на разследването било установено, че двата грабежа са извършени от  33-годишен мъж от Стара Загора. Той е регистриран в полицията за кражби, грабежи, наркотици и трафик на хора, излежавал е присъда за кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Имало е такъв вид престъпници и ще ги има!ТАКСИМЕТРОВИТЕ
    СЛУЖБИ И СОБСТВЕНИЦИ да се подготвят за такива ситуации!
    Има школи за самозащита,а и други средства запазване на живота !
    Те не само да гледат да вземат парите на клиента,а да спазват и
    някои други правила!