Last news in Fakti

16 Август, 2018 13:20 2 170 5

Пиян заплаши роднини с убийство, потроши патрулка

  • пиян-
  • патрулка-
  • медковец

Истински екшън се е разиграл вчера в монтанското село Медковец, съобщи "Булнюз".

Вчера около 20 часа местният жител Милко С. е потърсил помощ в полицейския участък.

Той разказал на полицаите, че в дома му се събрали роднини и е възникнал скандал. Един от гостите му 35-годишният Наско Н. от Нова загора, който се върнал от гурбет във Франция, в явно нетрезво състояние започнал да се кара с хора от компанията. Пияният мъж скочил на бой и почнал да им отправя закани за убийство.

На мястото веднага отишли служители на реда със служебен автомобил „Опел Астра“. На улицата пред дома полицаите срещнали пияния гост, който се държал агресивно.

При извършване на проверка за установяване на самоличността му скандалджията без повод и причина ударил с юмрук в предното панорамно стъкло на патрулката. От удара са причинени пукнатини на стъклото в горната част и е повредено огледалото за обратно виждане.

Ченгетата използвали физическа сила и помощни средства, за да задържат побойника, който е криминално проявен. С големи усилия солидно пияният Наско е задържан в ареста за 24 часа, където с влизането започнал да повръща навсякъде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Irmao

    25 1 Отговор
    Aко гръмнат трима-четирима боклука, останалите ще се усмирят гарантирано!

    Коментиран от #4

  • 2 Мангал

    10 1 Отговор
    Домашен любимец
  • 3 ghost

    8 0 Отговор
    До кога полицаите ще играят ролята на скаути?
    Защото ще се окаже, че имаме най-скъпоплатената скаутска организация в света.
  • 4 Тъп

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Irmao":

    И ще ги влачат по съдилища.Закона е много хлъзгаФФ.
  • 5 гнида

    0 0 Отговор
    Орки ?