Last news in Fakti

21 Август, 2018 18:20 3 883 11

Мъж нападна полицаи пред болницата в Асеновград

  • асеновград-
  • болница-
  • полицаи

Той отказал да покаже личната си карта

Млад мъж нападна полицаи пред МБАЛ-Асеновград. Инцидентът се е разиграл в събота през нощта.

27-годишният асеновградчанин попречил на полицейските служители да изпълнят задълженията си по служба, като отказал да изпълни полицейски разпореждания, както и да представи лични документи. Вместо това, той нападнал униформените с ругатни, след което започнал да ги бута и дърпа.

Оказало се, че побойникът е стар познайник на полицията – криминално проявен и осъждан. Случаят е докладват на дежурен прокурор в Асеновград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоягица

    11 0 Отговор
    СОПАДЖИК
  • 2 Салам Алеко

    30 0 Отговор
    Ултравиолетов гангстер, неграмотен, с начално образование, и с много малък интелект!
  • 3 толерантен

    25 0 Отговор
    Много са отворени, благодарение на бхк, "Америка против България" и американското посолство, които имат грижа за "правата" им В България.
  • 4 Кирил

    4 3 Отговор
    Ква е тая агресия бе хора ? Не е ли по-добре да живеем в мир и любов , разбирателство и подкрепа и всички заедно да вървим към светли бъднини .
  • 5 Мъка,мъка....

    10 0 Отговор
    Патладжаните станаха много самонадеяни след като видяха че полицайте са безпомощни пред новите закони които ни диктуват от Нео либерална Европа и подкупните адвокати на Сорос и БХК!!!!
  • 6 Анонимен

    2 1 Отговор
    Ами щом те бият и ти ще биеш аз така знам, циганите имат право, полицая не , бастисваш го някъде, правиш му една мечка и бой до припадък, друг начин нематериални няма да се оправят иначе
  • 7 соросоидни кърлежи

    4 0 Отговор
    Да пробва някой циганин да направи същото в САЩ, ще е на дупки , обаче чичо Сам не позволява на други държави така да се прилага закона- НЕ МОЖЕ, идеята да има анархия,хаос, в смисъл- ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО на паразити,престъпници,педафили,гейчета,джендъри и други прослойки ,които на кормушка при Соросоидни свине.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Един набор, прост българин, бе стоварил пред тях камара безобразно криви дърва за огрев.Питам го :- Наборе, какво ще ги правиш тези криви дървета ?Отговаря: - Запомни наборе ! Кривото дърво - човек го оправя, кривия човек - дървото го оправя !!
    Какво да го правиш - прост българин !?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Едо

    1 0 Отговор
    С циганите християни нямам почти никакъв проблем. С безбожниците българи всички християни имаме голям проблем. Защото, не само нашите атеисти, всички те са като кораби без кормчия-нито знаят от де идат, нито знаят къде отиват, нито знаят къде се намират. А братята цигани ги интегрира ЕДИНСТВЕНО И САМО СВЕТИЯ ДУХ БОЖИЙ, КОЙТО Е ДУХ НА ЛЮБОВ, УВАЖЕНИЕ, ДОВЕРИЕ, РАДОСТ, МИР, ДЪЛГОТЪРПЕНИЕ, БЛАГОСТ, МИЛОСЪРДИЕ, ВЯРНОСТ, КРОТОСТ, СЕБЕОБУЗДАНИЕ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ ПРОДЪЛЖАВА-СРЕЩУ ТАКИВА НЕЩА НЯМА ЗАКОН. Ние постоянство е в пост и застъпническа молитва, и за ВСИЧКИ БРАТЯ И СЕСТРИ В НАШИЯ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОИТО СЕ НАМИРАТ В ГОНЕНИЯ В ЦЕЛИЯ ИСЛЯМИЗИРАН СВЯТ. БЛАГОСЛАВЯМЕ КАКТО НАРОДА НА ИЗРАЕЛ, ТАКА И ТЕХНИТЕ ВРАГОВЕ, ЗАЩОТО ЯХВЕ ОБИЧА И СВОИТЕ НЕПОКОРНИ ДЕЦА, И ЧАКА ВСИЧКИ ДА ДОЙДАТ НА ПОКАЯНИЕ. АМИН!