Last news in Fakti

28 Август, 2018 17:33 2 362 3

Крими герой опита да пробие полицейска блокада

  • гонка-
  • блокада

Криминално проявен и осъждан мъж си спретна луда гонка с полицията, след като открадна кола в Сунгурларско. 27-годишният Христо Куцаров е закопчан след полицейска блокада по пътя между с. Лозарево и Черница.

Куцаров е забелязан от полицейски патрул в района, като служителите на реда констатирали, че той шофира Фолксваген Голф с ямболска регистрация, който е обявен от собственика за откраднат, съобщи Флагман.

Полицаите реагирали светкавично. Куцаров е спипан само час по-късно след заградителни и издирвателни мероприятия, поети от сунгурларските полицаи. Шофьорът е тестван за алкохол, като дрегерът отчел 0.7 промила. Проверка на самоличността му установила, че той е с влязла в сила присъда за същото деяние. Тогава е отнета и шофьорската му книжка.

По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    19 1 Отговор
    Такива боклуци трябва да ги стрелят на място!

    Коментиран от #2

  • 2 бау

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Много точто казано.
  • 3 Пешо

    2 0 Отговор
    Браво!