Last news in Fakti

30 Август, 2018 19:40 3 466 3

Хванаха Канибала с детска количка, пълна с марихуана

  • явор геров канибала-
  • марихуана

Геров е задържан при акция на Криминална полиция

Явор Геров, по- известен като Канибала, е бил задържан с половин килограм марихуана и амфети снощи при акция на Криминална полиция в ЖР "Тракия", съобщи "Трафикнюз".

Малко преди полунощ Геров извикал такси на бл. 1 в ж.к. "Тракия" и се качил в колата. В таксито пътували още двама младежи. Дал адрес в центъра и потеглили. В Кършияка обаче били спрени от полицейски патрул. Последвал обиск и криминалистите открити наркотиците в детско столче на задната седалка. Геров и другите двама са отведени в ареста на Трето районно.

Канибала бе арестуван след акция на ДАНС в клуб "Амиго" на бул. "Хр. Ботев" през декември 2014 година. Спецченгетата тогава действаха по сигнал за разпространение на наркотици, но такива не бяха открити. При спецакцията Канибала и Сюрен Борисов бяха задържани в домовете им. В последствие срещу тях бяха повдигнати обвинения за кражба на айфон.

Срещу Геров и Сюрен Борисов остана обвинението по член 199 от Наказателния кодекс за отнет айфон 5S, собственост на Васил Бойкинов. Младежът твърдеше, че те са го заплашили, че ще му отрежат ушите. Доказателствата на обвинението, представени пред Пловдивският окръжен съд обаче се оказаха недостатъчни и Канибала бе оправдан. Борецът Сюрен Борисов пък получи една година условно с три години изпитателен срок. В последствие тези решения бяха потвърдени от Апелбативен съд и ВКС.

В последствие Канибала заведе иск за 32 500 лева срещу държавата, което спечели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 като нищо

    3 0 Отговор
    Да не вземе сега да им избяга.
  • 2 Наблюдател

    4 0 Отговор
    Хем продаваш хем те хващат и накрая поради доказателства те пускат , съдиш държавата , а държавата сме ние дето си плащат данъците прибираш си паричките и си продължаваш бизнеса , луда работа
  • 3 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Тя свинифермата му в под прикритие , и крайно време тия полицаи да почнат да си гледат работата,бой , бой и толкова, а бе що не ме задържите за малко в ареста ей така само за 4 месеца да счечеля и аз нещичко от държавата то от тотото няма ама ей тъй за малко в ареста нищо не съм направила , да взема да дойда сама , кажете само има ли свободни места ,, или да вземем всички българи работещи за 510 лв да минем по списък през ареста и така поне да намажем от европейските пари , тъй и тъй пак ние плащаме , ама до нас не стигат , бъдете здрави всички не корумпирани полицаи и с гордост носете униформата , не се продавате на дявола , ако искате хората да не гледат на вас несигурно, защото сред вас има и истински момчета които си гледат работата, но покрай сухото гори и суровото