Last news in Fakti

15 Септември, 2018 19:18 1 547 3

Хванаха заподозрян за палежа на колата на съдия от Враца

  • съдия-
  • палеж-
  • автомобил

Два дни след палежа на личната кола на шефа на районния съд във Враца Васил Ганов от полицията съобщиха, че вече имат задържан за престъплението. Черното BMW на съдията бе запалено около 3 часа в четвъртък и преди намесата на пожарната половината от автомобила изгоря.

От полицията казаха още, че са установили съпричастността на 33-годишният врачанин Емил Вълчев към палежа. Вече му е повдигнато обвинение и той е в ареста за 72 часа. Вълчев бе арестуван и преди три години с обвинение, че е палил други три коли по поръчка, но прокуратурата тогава не успя да събере достатъчно доказателства, за да го изправи пред съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А съдията не е ли изгорил някой ?

    8 0 Отговор
    Във всяка клюка има част истина. Съдията и той е грешен и то как ? В тази мафио- държава, ЧЕСТЕН съдия - НЯМА. Съдиите са маскари и ОЩЕ КАК ?
  • 2 Име

    3 0 Отговор
    абе уж във Враца не са такЪви хората?
  • 3 Мъка,мъка....

    5 0 Отговор
    Няма лошо!Съдия с черно БМВ!!