Last news in Fakti

21 Септември, 2018 16:08 3 296 4

Откриха 5 кг хероин, укрит в тайник на лека кола

  • хероин-
  • тайник

Автомобилът „Мерцедес“ с българска регистрация е спрян за проверка на излизане от страната към 19,30 часа на 18 септември в района на ГКПП – Дунав мост Видин. Колата е селектирана от гранични полицаи, по чиято инициатива е поискана щателна митническа проверка.

Първоначално превозното средство е сканирано с рентгенова апаратура. Рентгенът установил отклонение в конструкцията на автомобила. В помощ на митническите инспектори е включено и специализираното куче Хера. В областта на багажника е установен добре замаскиран тайник зад регистрационния номер на колата.

Под ръководството на дежурен разследващ полицай от ГПУ Видин и в присъствието на шофьора на колата, от тайника са извадени 10 правоъгълни пакета, обвити с индиго и облепени с тиксо. Общото тегло на извадените пакети е 5090 грама. Съдържанието на пакетите е проверено с полеви наркотест, който е реагирал на хероин. По случая е в ГПУ Видин е образувано досъдебно производство. Водачът на автомобила е задържан в следствения арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 2 Отговор
    Я кажете как става така че кочито търси наркотици а? Хаххахаах като още от мелко му се дават наркотици и то привиква към тях и си ги търси
  • 3 Име

    0 0 Отговор
    то за лична употреба бре
  • 4 Анонимен

    2 0 Отговор
    Ами ти как искаш бе Тошиби, да ходи на кучешко училище,или да кара специализиран курс за наркотици 3 месеца,или да се роди научено понеже майка му и баща му са чистокръвни наркомани.Ти да не си се родил научен,да се храниш с прибори примерно.Или на 1 година да не се цапаш с филията с лютеница.Кучетата освен красота притежават доста полезни качества.Например усещат и разграничават около 5000 различни миризми. Човека не може, затова е кучето да се тренира и да ги намира.По твоите думи ги хранят с дрога сутрин и вечер. Замисли се, колко хора ще се дрогират с 5 кила. Ами ако са твоите деца...???