5 Март, 2012 11:45 1 709 0

Горя Lexus на охранител в Бургас

  • lexus-
  • охранител-
  • бургас
Горя Lexus на охранител в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС

Лек автомобил Lexus горя снощи в бургаски квартал "Меден рудник".

Съобщението за запалената кола е получено около 23.25 ч. в Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас.

От пожара е изгоряла предната част на колата.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил. Причините за възникналия пожар, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас.

Автомобилът е с канадска регистрация, собственост на 25-годишния бургазлия Младен Хайдутов - охранител в "Аркус". Бил е паркиран до бл. 84 в бургаския комплекс "Меден Рудник", уточнява „Бургас нюз“.

Младен Хайдутов е познат на полицията от преди известно време, когато се опита да възпрепятства проверка на органите на реда в дискотека "Текила", където беше охранител. Той забраняваше на полицаите и на журналистите да снимат в заведението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА