Last news in Fakti

29 Септември, 2018 17:39 2 738 4

Съпруг на митничарка кара друсан

  • стефан петров-
  • дрога

Стефан Петров, брат на известния в Сандански коафьор Валентин Петров с прякор Вальо Сома бе арестуван да препуска безстрашно по улиците на курортния град - дрогиран, пише struma.com.

Опасният шофьор бе спрян за проверка от полицаите и тестът бе категоричен, Стефан шофира след употреба на наркотични вещества. Обискът не е откри дрога в колата му, но рисковия шофьор е вкаран зад решетките. В същото време, санданчани твърдят, че именития му брат, коафьорът е в Холандия и има проблеми с властите там.

В Сандански Вальо Сома многократно бе залавян с наркотици, канабис, амфетамини в автомобила му, но успял да излезе зад граница, където бил задържан, говорят в Сандански. Арестуваният Стефан, е съпруг на митничарка и баща на три деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мани бегии

    24 0 Отговор
    Примерен съпруг, ползвал е от служебните запаси
  • 2 Нона

    12 0 Отговор
    А някой да е виждал корумпиран митничар.
  • 3 Наблюдател

    10 0 Отговор
    Докато митничарката, хваща, бандити с наркотици на митницата, съпругът, и брат му, се дрогиран, и продават, винаги съм питала, къде отиват , наркотиците, които хващат, а и все реват, че заплатите им са малки,
  • 4 меркел кгб братя

    1 0 Отговор
    Съпруг на митничарка кара друсан от любовничка.